Web Advertising - Softpedia Forum - partea 1
Web Advertising - Softpedia Forum - partea 2-a
Asta e mega motorul tau de cautare care il intrece pe google?
Web Advertising - Softpedia Forum - partea 1
Web Advertising - Softpedia Forum - partea 2-a
Asta e mega motorul tau de cautare care il intrece pe google?
ma bucur ca recunosti! sa stii ca daca faci un post in plus nu o sa te faca moderator...
credeam ca boala asta e doar la cei mai mici .. dar tu vad ca ai 29 de ani!
da peste 10 ani e probabil sa il intreaca ... ... dupa ce imi implementez sistemul de pagerank pe care il am ...
si te rog sa te abtii...
Sincer nu pot sa ma abtin
Si nu visez sa fiu moderator.
Astea sunt cuvintele tale:
Prevad ca nu o sa stai mult pe aici"un search engine cu algoritm de pagerank implementat ... algoritm de pagerank facut personal ... doar eu si google avem asa ceva ... inca nu l-am lansat ( pagerank -ul ) ... dar search engine-ul da ..
...ce te oftici ca tu nu esti in stare sa intelegi algoritmul de pagerank si sa ti-l faci ?
... eu imi tin serverul acasa ca sa stii si tu .. am hard disk de 1 Tb ... am 4 Gb de ram .. si procesor AMD Phenom Quad ... mai imi ramane decat sa imi inchei contract privat de net cu rds-ul sau romtelecom-ul .. sa vad care din ele e mai bun ...
acum chiar nu imi pasa daca ma credeti sau nu pentru ca rezultatele vor vorbii ...
si o sa discutam atunci cand se va adeverii ce am spus si voi o sa va bagati unghia in gat ... pentru ca asa fac romanii in general ... romanii sunt dobitoci ... si in loc sa puna mana sa faca ceva ... ii mananca invidia ... subliniez ... IMI E RUSINE CA SUNT ROMAN!!!"
Ultima modificare făcută de Diana; 4th January 2008 la 19:40.
eu presimt ca tu nu o sa stai cu comentariile absolut cretine pe care le faci!
Eu propun sa va certati in alta parte.
cipcip, inainte sa crezi ca toata lumea are ceva cu tine, poti lua in considerare urmatoarele aspecte:
1) Din cate am inteles ai instalat un script pe care nu l-ai facut tu.
2) Nu stii nici PHP (inteleg ca nici alte limbaje de programare server-side) dar astepti sa inveti la facultate in anul 3. Asta, scuze ca ti-o spun, este o 'abureala'. Nimeni care stie ceva PHP cat de cat nu l-a invatat in unitatile din invatamantul romanesc. Daca erai serios, te apucai din liceu sau chiar din gimnaziu si o faceai pe cont propriu.
In ciuda celor de mai sus, afirmi ca ai/vei face un motor de cautare comparabil cu Google.
Think about it
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
gandeste-te ca si google cand a aparut tot ca mine era ... tot nimeni nu ii dadea nici o sansa .. dar asa sunt toti .. cand apare ceva nou sar pe el / ea ... niciunu nu te ajuta ...
ca scop informativ ... mai mult au sarit sa ma ajute cei din afara ... cei de pe pixel2life .. au spus ca ma ajuta cu ce pot ... dar romanu e tot roman .. ce sa ii ceri.
Poti sa ne dai ceva detalii despre algoritmul tau de pagerank?
Pentru ca mi s-a atras atentia asupra acestui topic, uite ce zic eu:
cipcip, fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. Daca ai facut o treaba asa de buna cu SE tau, combate-i pe ceilalti cu un limbaj civilizat. Fiecare are parerea lui si faptul ca-i faci cretini nu te pune pe tine intr-o lumina mai buna.
Edit: Sorry Netul ca n-am fost atenta. Imi retrag infractiunea. O sa editez postul tau sa apara citatul mai evident, sa nu-ti dea si altcineva infractiune
Ultima modificare făcută de Diana; 4th January 2008 la 19:33.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Diana, cred ca nu ai citit cu atentie... frazele alea erau citate de-ale lui CipCip, spuse de el. Eu nu am facut dobitoc pe nimeni.
Iei inapoi infractiunea?
Ultima modificare făcută de Netul; 4th January 2008 la 19:31.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)