17th September 2019, 23:32
1 out of 1 members found this post helpful.
Este important să ofer ceva util iar în urma feedback-ului primit aici cât și pe alte căi, este clar utilizatorii nu consideră motorul de căutare, în forma actuală, ca fiind util.
Nu doresc să ajung în pânzele albe și nici nu-mi stă în fire să insist să aloc resurse pentru ceva ce nu este util, așa că va trebui să accept ceea ce-mi transmit cei cărora li se adresează serviciul și să mă aliniez realității, astfel încât experimentul cu motorul de căutare se încheie aici. Partea bună este că tehnologiile pe care le-am dezvoltat au aplicare în alte proiecte, unele chiar au fost implementate, cât și experiența lucrului cu problema în cauză deci timpul nu este pierdut.
Pentru vidi este timpul pentru o schimbare de direcție, am să văd dacă pot utiliza baza de date într-un mod creativ și util ori altceva.
Vă mulțumesc pentru îngăduință, am să ofer și eu ceva acestei comunități în schimb, cu titlu gratuit, câteva dataset-uri interesante rezultate în urma acestui proiect, sper măcar acestea să fie utile, am să postez în secțiunea pentru gratuite (sper că nu mă limitează numărul de postări sau vechimea).
Am să rog moderatorii să închidă acest topic, succes tuturor în ceea ce întreprindeți și nu evitați să încercați diverse proiecte, majoritatea nu ies, 0.1% au șanse reale, dar lecțiile învățate din lucrul efectiv vă vor fi utile pentru următoarea încercare.