Sincer nu am inteles ce anume ofera Vidi, ar fi bine sa ne lamuresti. De exemplu colegul Toni are un site de curs valutar. Nu-l folosesc desi as vrea pentru ca nu ofera de exemplu grafice - sau nu le-am gasit eu. Asa ca nerg pe cursbnr.ro, dar cei care vor doar cursul de azi sunt fericiti [ banuiesc ]. De ce sa intru eu pe vidi si nu pe google [ sau alte motoare de cautare, ca nu e singurul ]. De exemplu la tine nu-mi place ca nu vad URL-ul pe desktop. Sau 5 pe mobil. Nu ai decat site-uri .ro, nu am vazut si alte TLD-uri, ceea ce nu e chiar ok. Dar lasand astea la o parte, vreau sa stiu la ce mi-l recomanzi in loc de Google. Tu zici ca e mai bun ca gugal in rezultate, noi zicem ca nu macar si pentru ca nu ai toate TLD-urile.
https://www.vidi.ro/?q=irina+loghin Pe bune? asta e tot? A ca tu voiai sa afli opinii si atsa te multumeste, perfect. Acum am vazut ca scrie descopera site-uri ro. Deci sectiunea e gresita, nu e motor de cautare, ci cautator de site-uri .ro. Atat. Sincer sa fii as vrea sa vad care e segmentul de piata tintit de tine. Cine cauta site-uri .ro unde scrie despre Irina Loghin [ or fi doar 2? ]. Irina loghin .ro si B1 TV? Aici pare mai ok, pe bune.