Ideea mi se pare interesanta dar orice am pus in search nu mi-a returnat nici un rezultat. Toto fac eu ceva gresit (sau nu fac ceva ce ar trebui)?
Ideea mi se pare interesanta dar orice am pus in search nu mi-a returnat nici un rezultat. Toto fac eu ceva gresit (sau nu fac ceva ce ar trebui)?
mie mi se pare ca judy.ro e mai ok, mai feminin lool.. murfiui.ro sau cum ii zice inca o fantoma!
Apropo de Judy.ro, ia uitati-va sa vedeti ce a mai ramas din "primul Google romanesc" ce se dorea a fi vandut cu 10.000 de euro.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
am vazut cand am scris linkul, lol, ce era normal sa se aleaga a fost cumparat de cev mare business guycare nu are bani de template
![]()
Daca gasea prostu sa il cumpere facea ceva bani![]()
Mai e ceva de capu lu' murfi.ro asta? Mie nu imi returneaza nici un rezultat indiferent de ce as cauta.
.
A crapat murfi ? Link-ul dat nu exista si nu intoarce nici un rezultat. In lumea noastra se mai spune ca - " e de la ei "
nu merge, nici macar pe keywordul xxx nu afiseaza niciun rezultat![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)