jenant 1 (textul cautat nici MACAR nu ramane in URL)Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/scormoni/public_html/index.php on line 69
si jenant 2:
dar ei nu au/afiseaza decat 8 paginiS-au gasit aproximativ 29.583.000 rezultate![]()
jenant 1 (textul cautat nici MACAR nu ramane in URL)Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/scormoni/public_html/index.php on line 69
si jenant 2:
dar ei nu au/afiseaza decat 8 paginiS-au gasit aproximativ 29.583.000 rezultate![]()
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Rezultatele mi se par identice cu cele din Google, n-am gasit nimic original.
Interesant numele, oricum.
Nu stiu ce-i cu moda asta a motoarelor de cautare... dar 99,99% dintre ele nu vor fi folosite decat de cei care au incercat marea cu degetul asa cum am facut eu cu www.alter-ego.ro (nu-i nici o filosofie sa folosesti API)
Pai sunt identice, din moment ce isi ia rezultatele din Google si cateodata yahoo...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Am reusit sa caut pe el si afiseaza rezultate relevante.
Insa am avut o problema cu sectiunea ultimele scormoneli. Din gramada aia de cuvinte de acolo iti ia cate 9-10 in linie si iti afiseaza 0 rezultate + page error.
Din cate vad, o fi scris gresit codul, doarece sunt afisate si cuvinte/taguri ce ar trebui sa fie ascunse vizitatorului.
Si ma leg si eu de logo, eu zic ca mergea mai bine ceva in 2-3 culori, si sa nu fie atat de evidenta sursa de inspiratie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)