Pagina 11 din 14 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 131

Subiect: Ce se afla dincolo de politica Neogen

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

toto da-mi voie sa cred ca nu esti obiectiv atata timp cat oferi un serviciu concurent (concurent e mult spus ...).

Legat de taxa eu consider ca e normal sa fie o taxa, serviciul lor aduce bani, iar daca scoti foarte greu cei 20eur, inseamna ca nu reprezinti un client important pentru ei. Era culmea sa vina pe acolo vreo 20% de afiliatii lor si fiecare cu intrebari... O alternativa era sa ofere 100 de invitatii la afiliatii lor de top, dar nici asa nu era bine probabil... sau poate au oferit

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Originally posted by Bruzli
    [b](concurent e mult spus ...)
    Tati, ai pus punctul pe i ..

Chiar nu am nimic de impartit cu neogen.. Nici macar piata de publicitate din Romania.. Si pe cuvant, daca ii critic ii critic pentru ca asta simt/gandesc... Si as fi facut la fel indiferent daca aveam murfi ads sau nu ..

Referitor la taxa, ma deranjeza ca isi pun un eveniment care nu are nici un alt scop decat promovarea sericiilor proprii intr-o lumina generalista.. Vom vorbi despre posibilitatile din romania, sericiile din romania, etc.. Nu, va fi o intalnire cu scop promotional neogen, si nu o intalnire de dezbatere a pietei publicitare din romania.. Sau poate ca ei reprezinta aceasta piata.. :shock:
    E posibil...

Oricum ar fi treaba, eu atat am de spus:
    - Mi-au placut, si chiar am folosit serviciile bestjobs, mai demult ..
    - Au scazut in ochii mei in clipa in care am vazut cu cata nesimtire au copiat gugalu.. Din acel moment, neogen a fost pentru mine cea mai josnica prezenta pe internetul romanesc si nu are nici cea mai mica sansa de revenire. Poate pentru ca si respectul anterior a fost mare.. si am fost f dezamagit de ei... nu stiu, nu pot sa imi explic.. Poate ca asa sunt eu, si pun la suflet mai multe decat altii, dar , repet: Pentru mine nu exista pe internetul romanesc site mai josnic si mai demn de mila decat neogen.

Si cu asta eu am incheiat acest subiect, nu mai comentez nimic despre ei.. pentru ca nu merita.

PS
    Un sfat pt cei care au ceva de spus la adresa lor: Decat sa ii vorbiti de rau mai bine ii pedepsiti prin renuntarea la serviciile lor.

Hai bye...

Ovidiu Lixandru Guest

Implicit

Originally posted by toto
    [b]Un sfat pt cei care au ceva de spus la adresa lor: Decat sa ii vorbiti de rau mai bine ii pedepsiti prin renuntarea la serviciile lor.
    Deocamdata au monopol pe segmentul ad-urilor text platite. Dar nu pentru mult timp.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Pai vine indata google serios si in Romania si se duce cu neogenul din Monopol in anonimat :p.
    Boingeanu Ben

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Ieri dupa amiaza serverele de publicitate NEOGEN au fost oprite : oare de ce ?

Asteptam un raspuns din partea oficialilor pentru ca nu am gasit nicaieri o motivatie asa cum ar fi fost de asteptat.

Avatarul lui Liviu Florin Varzaru
    Liviu Florin Varzaru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    10th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    28
    Putere Rep
    39

Implicit

Probabil ca vor sa schimbe ceva.Dar bineinteles ca nu vor recunoaste nimic- o problema majora in Romania, o tara unde poti fura linistit :wink:

Ovidiu Lixandru Guest

Implicit

Originally posted by tataraseni
    [b]Ieri dupa amiaza serverele de publicitate NEOGEN au fost oprite : oare de ce ?
    Probabil o sa apara o tentativa de ad-uri contextuale. :lol:

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Serverele de publicitate Neogen sunt astazi iarasi oprite. Nimeni nu spune nimic despre aceasta dintre oficialii Neogen. Si un aspect de acum cateva minute : statisticile afisate pentru ora 11:30 au facut un pas inapoi la 10:31. Oare ce vrea sa insemne aceasta ? Jocul acesta de-a uite estem uite nu-i...

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Ca sa vedeti cat de generos este Neogen citez din invitatia trimisa pentru a participa la seminarul dedicat publicitatii online :

Neogen apreciaza activitatea membrilor sai.
    In urma evaluarii activitatii dvs. ati fost selectat pentru a beneficia gratuit de participarea la seminarul dedicat publicitatii online, organizat de catre Neogen.ro. Dorim doar sa ne confirmati prezenta dvs. si eventual anumite subiecte despre care ati dori sa discutati.
    Mai multe detalii gasiti si la seminar.neogen.ro
    Daca as avea certitudinea ca nu voi fi doar simplu spectator as accepta bucuros provocarea.
    Voi ce spuneti, sa merg sa nu merg... este ceva la care nu ma asteptam.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Daca as fi in locul tau, m-as duce. E o ocazie sa vezi live ceea ce vor sa prezinte, or sa fie multi clienti de-a lor si sunt sigur ca vei putea discuta direct cu ei.
    Boingeanu Ben

Pagina 11 din 14 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. politica de confidentialitate
    De anntidot în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th April 2009, 11:53
  2. Noua politica adsense
    De zoltankr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th February 2008, 16:03
  3. Se poate afla ?
    De hyp3rion în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 17th May 2007, 01:03
  4. Politica anti-spam a RDS
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM