Pagina 1 din 14 12311 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 131

Subiect: Ce se afla dincolo de politica Neogen

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit Ce se afla dincolo de politica Neogen

1) De ce pe NEOGEN nu sunt afisate ultimele 10 - 50 de IP-uri de pe care s-a dat click, atat pentru conturile de PUBLISHER cat si pentru cele de ADVISER ?

Raspunsul meu :

ADVISERII ar descoperi ca platesc cate 3 click-uri date de pe acelasi IP si ar renunta la serviciile Neogen.
    PUBLISERII ar descoperi ca sumele care le sunt datorate ar fi de 2-3 ori mai mare decat in realitate.

2) De ce intre statisticile oferite de NEOGEN pentru cele 200 de click-uri oferite gratis si satisticile publice sau de server in privinta referentilor exista discordante foarte mari ?

Raspunsul meu :

Pentru ca in realitate primesti 200 de click-uri dar numai de pe 70 de IP-uri (vedeti raspunsul de mai sus).

3) De ce NEOGEN nu ofera accesul la lista ADVISERILOR, respectiv a PUBLISHERILOR cu un clasament al sumelor cheltuite, respectiv castigate ?

Raspunsul meu :

a) Aceasta transparenta ar arata ca in realitate doar 10 % - 15 % din incasarile Neogen ajung la Publisheri, fata de 40% cat este din punct de vedere teoretic (2 centi pe care-i primeste afiliatul reprezinta 40% din 5 centi pe care-i plateste Adviser-ul).
    B) Monopolul Neogen ar fi spart, Adviserii vor trata direct cu Publisherii (celor dintai le va conveni sa plateasca 3 - 4 centi pentru fiecare click, 1 - 2 centi fiind economisit, iar publiserii vor castiga mai bine din doua considerente : veniturile nu le sunt diminuate pentru ca vor avea un venit proportional cu numarul de click-uri; costul pe click va fi mai mare, chiar dublu).
    c) luand in considerare cele spuse la punctele a) si B) sa luam si un exemplu concret :

- pentru 3 click-uri, Neogen iti pune la socoteala doar 1 singur dar il taxeaza pe adviser pentru toate 3;
    - tu ca Publisher primesti 2 centi, adviserul scoate din buzunar 15 centi, iar diferenta de 13 centi reprezinta castigul Neogen;
    - daca s-ar trata direct de la adviser la publiser pentru un pret de 3 centi pe click, la cele 3 click-uri publisherul ar castiga 9 centi (cu 7 centi mai mult decat prin sistemul neogen), adiviserul ar plati 9 centi (cu 6 centi mai putin decat prin sistemul neogen);

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Foarte interesant.

Insa te rog arata si ceva link-uri, dovezi, altfel se poate interpreta ca atac neloial la adresa NEOGEN.

Ma voi interesa mai adanc.

Orice alte informatii te rog furnizeaza-la aici .

Daca este adevarat, informatia merita facuta publica.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Orice sistem de genul asta nu poate fi 100% corect. Daca toata omenirea ar fi 100% corecta...

Google a rezolvat problema printr-o transparenta destul de mica... Niciodata, atat ca si advertiser cat si ca si publisher nu stii exact ce costuri, respectiv ce venituri vei avea. Decat aproximativ....

Ar mai fi sistemul AdBrite care e din ce in ce mai popular:
    Ca publisher iti introduci spatiile din site-ul tau disponibile pentru publicitate de asemenea si costul.
    Ca si advertiser alegi pe ce site vor apare reclamele tale si la ce costuri.
    AdBrite ia un procent pentru tracking si cam asta e tot.

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    43

Implicit

Romanul nu se dezminte. Cat esti de sigur de afirmatiile tale?
    Cu stima,
    Razvan Pop

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Preluat din ghidul asociatilor NEOGEN :

<span style="color:red">Ce se intampla daca incerc sa fraudez sistemul?
    In cazul in care observam ca reclamele tale primesc clickuri doar in scopul de a face bani, si nu in scopul pentru care ele sunt definite, ne rezervam dreptul de a te exclude din programul de asociere si de a nu iti plati suma castigata prin fraudarea sistemului.
    Prin fraudarea sistemului se intelege, fara a fi limitat la aceste exemple, inregistrarea de mai mult de 10 de clickuri pentru o reclama unica PPC de la o adresa IP unica in decurs de 24 de ore, inregistrarea de conturi invalide Neogen de pe reclamele furnizate de Neogen de tipul PPA.
    </span>

Apoi studiati scriptul folosit http://ads.neogen.ro/asociati/ads.js

Apoi incercati si singuri sa beneficiati de cele 200 de click-uri si comparati ce arata trafic.ro la capitolul referenti cu numele de ads.neogen.ro
    Stiu ca trafic.ro are o doza de imprecizie dar eroarea este prea mare pentru a fi pusa in spinarea lui trafic.ro

Toata lumea mizeaza pe faptul ca pentru un JavaScript nu se poate contoriza click-uri in paralel. Ei bine apelati la Google si mai studiati problema si vedeti ca are solutii.

Mai faceti si urmatorul experiment : afisati numai o singura data pe IP reclama si numarati click-urile. Verificati si statisticile Neogen. Unde este diferenta ???

Anonymous Guest

Implicit

screen shooturi ceva?

danic este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2004
    Locaţie
    Timisoara, Timis
    Vârstă
    44
    Posturi
    255
    Putere Rep
    0

Implicit

Originally posted by Cristian Mezei
    [b]Foarte interesant.

Insa te rog arata si ceva link-uri, dovezi, altfel se poate interpreta ca atac neloial la adresa NEOGEN.

Ma voi interesa mai adanc.

Orice alte informatii te rog furnizeaza-la aici .

Daca este adevarat, informatia merita facuta publica.
    Nu e nevoie de confirmare. Si eu pot sustine afirmatiile. Cel putin o parte din ele. Am incercat si eu cu cei de la Neogen si nu am reusit mai nimic. Am pus bannere servite de ei pe site-ul de anunturi. Totul a mers bine doua zile, pana cand cineva de acolo si-a dat seama de potentialul site-ului si s-a gandit ca ar fi bine sa isi faca ei putina reclama. Asa ca, timp de trei zile mi-a fost servit un singur banner, si anume "Anunturi@Neogen" - asta se intampla, repet, pe site-ul meu de anunturi. Le-am scris un email de "curtoazie" la care mi-au raspuns ca scriptul genereaza in mod aleator bannerele care trebuie servite. Am renuntat instant la serviciile lor.

Serviciul de traffic ranking pare sa functioneze mult mai corect decat cel al traffic.ro.

Numai bine!

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Se pare ca toata lumea a avut probleme cu Neogen. Am incercat si eu sa lucrez cu ei dar, la un site cu 2000 de vizitatori saptamanal si aproximativ 15 mii de afisari, imi aduceau un venit de aproximativ 3 mii de lei pe zi.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Originally posted by miromulus
    [b]Se pare ca toata lumea a avut probleme cu Neogen. Am incercat si eu sa lucrez cu ei dar, la un site cu 2000 de vizitatori saptamanal si aproximativ 15 mii de afisari, imi aduceau un venit de aproximativ 3 mii de lei pe zi.
    Adica mult nu ? de cel putin 10 ori mai putin decat Adsense.

Te rog modifica semnatura :

Poti scoate ghilimelele si o sa mearga.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Originally posted by miromulus
    [b]Se pare ca toata lumea a avut probleme cu Neogen. Am incercat si eu sa lucrez cu ei dar, la un site cu 2000 de vizitatori saptamanal si aproximativ 15 mii de afisari, imi aduceau un venit de aproximativ 3 mii de lei pe zi.
    Este vorba despre site-ul din semnatura ? Pentru ca pe trafic.ro apare cu o medie de 14-15 vizitatori pe saptamana.

Pagina 1 din 14 12311 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. politica de confidentialitate
    De anntidot în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th April 2009, 11:53
  2. Noua politica adsense
    De zoltankr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th February 2008, 16:03
  3. Se poate afla ?
    De hyp3rion în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 17th May 2007, 01:03
  4. Politica anti-spam a RDS
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM