Pagina 3 din 51 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 506

Subiect: Lista Directoare Romanesti de Articole

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

directordearticole.com fresh, pr0, minim 250 cuv, 2 linkuri, se verifica originalitatea inainte de publicare, poti stabili elementele meta dorite. articolele sunt preluate prin feed catre pagina de facebook cu 13.000 fani ( exemplu: 2,528 People Reached · 6 People Talking About This )

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Al tau Kidule?
    Tocmai verificam cate au mai ramas din cele aprobate in toamna.
    Jale

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Rezerve cu articole.org. Al cui e?
    Articole neaprobate la 3 clienti din toamna, fara email de notificare.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

axa2000 Guest

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Articole.org e al meu. Nu exista articole "in asteptare" nici din toamna si nici de ieri. Articolele sunt, de regula, verificate si publicate (sau nu) in 24 de ore de la primire.
    Articole.org e functional din 2009 si toate articolele acceptate spre publicare sunt pe site cu linkurile active.
    Din pacate o sa mai treaca alti 3 ani minim pana cand cei care trimit articole o sa inteleaga ca un director de articole ar trebui sa publice articole informative si nu spam si articole agramate sau pline de "cuvinte cheie"care nu au nici un sens in textul articolului.
    Din cauza volumului foarte mare de articole de acest tip care sunt primite la Articole.org (peste 30 pe zi respinse), nu e posibil intodeauna sa trimit si emailuri cu explicatii de ce si cum. Cei care insa mi-au solicitat explicatii pe un ton civilizat au primit intotdeauna un raspuns.
    1nesco, trimite-mi un email cu articolele despre care spui ca sunt probleme si promit ca detaliez chiar aici de ce nu au fost publicate. Poate asa mai aud si altii cum ar trebui sa le scrie

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    directordearticole.com fresh, pr0, minim 250 cuv, 2 linkuri, se verifica originalitatea inainte de publicare, poti stabili elementele meta dorite. articolele sunt preluate prin feed catre pagina de facebook cu 13.000 fani ( exemplu: 2,528 People Reached · 6 People Talking About This )
    Felicitari pentru faptul ca verifici originalitatea articolelor. Totusi cred ca ar fi trebuit sa faci acelasi lucru si cu denumirile categoriilor din directorul tau, pentru ca (probabil intamplator) sunt perfect identice cu cele de pe Articole.org. Daca erau 20 in comun era coincidenta. Daca sunt 275 de coincidente (categorii adica) e furt pe fata.
    Daca tu crezi ca avand aceeasi tema si fix aceleasi categorii o sa te ajute la promovare iti doresc succes !

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Corect ce spune axa2000. Articolele sunt verificate in maxim 24-36 de ore, sau cel putin, asta mi s-a intamplat mie de fiecare data.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    30

Implicit

axa asta nu cumva tot al tau este Comunicate de Presa | Director comunicate de presa gratuite ?Ca am vazut ca sunt indentice

sir_tisma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    113
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    axa asta nu cumva tot al tau este Comunicate de Presa | Director comunicate de presa gratuite ?Ca am vazut ca sunt indentice
    comunicatedepresa.org este tot a lui axa2000
    Director de articole -> articole.pro

axa2000 Guest

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Da, este tot al meu si aplic aceleasi reguli de publicare, adica public doar comunicate de presa in el si nu anunturi de vanzari masini sau texte in care firma X imi spune ca vinde la promotie chiloti. Pe ComunicateDe Presa.org rata de respingere zilnica e si mai mare ca pe Articole.org. Zilnic resping peste 30 de texte care nu se incadreaza in specificul siteului.
    Ambele directoare au 3 ani vechime si peste 1600 de articole sau comunicate publicate. Daca as publica tot ce primesc pe ele ar fi avut peste 7000 fiecare, dar nu cred ca cineva care stie cat de cat SEO ar mai vrea sa publice acolo si nici nu ar mai fi nimeni care sa vrea sa intre pe site sa le citeasca.
    Succes!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Al tau Kidule?
    nu, o colega de forum il are si mai face unul din cate am inteles, am un mix de feeduri cu ea si ne am inteles si pentru director.

axa2000: sa nu spunem vorbe mari, O sa transmit sa modifice categoriile, stii ca a fost dat de ex directorul tau, probabil ca a fost prea personal exemplul respectiv, dar se rectifica.

axa2000 Guest

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    nu, o colega de forum il are si mai face unul din cate am inteles, am un mix de feeduri cu ea si ne am inteles si pentru director.

axa2000: sa nu spunem vorbe mari, O sa transmit sa modifice categoriile, stii ca a fost dat de ex directorul tau, probabil ca a fost prea personal exemplul respectiv, dar se rectifica.
    Multumesc kidu. Structura de categorii copiata integral nu ajuta deloc directorul tau .

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de axa2000 Vezi Post
    Articole.org e al meu. Nu exista articole "in asteptare" nici din toamna si nici de ieri. Articolele sunt, de regula, verificate si publicate (sau nu) in 24 de ore de la primire.
    50 de scuze, confirm calitatea. O perioada oamenii au vrut sa faca singuri postarile "dupa model" din ratiuni de buget si s-au prins mai tarziu ca nu-i de ei. Am gasit emailul mutat in alta parte de cine l-a administrat in perioada asta.

Daca te poti uita la
    Puteti edita articolul la articolul la articole.org/wp-admin/post.php?action=edit&post=8561

din 20 august. Link nu mai e activ.

Tks de clarificari.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 3 din 51 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista directoare web romanesti active
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th December 2018, 06:56
  2. o lista seo cu circa 700 directoare romanesti de 3 ani
    De gherghe22 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2011, 22:54
  3. Lista directoare romanesti !
    De Lungu în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9