23rd February 2012, 22:52
1 out of 1 members found this post helpful.
directordearticole.com fresh, pr0, minim 250 cuv, 2 linkuri, se verifica originalitatea inainte de publicare, poti stabili elementele meta dorite. articolele sunt preluate prin feed catre pagina de facebook cu 13.000 fani ( exemplu: 2,528 People Reached · 6 People Talking About This )
24th February 2012, 07:12
1 out of 1 members found this post helpful.
Articole.org e al meu. Nu exista articole "in asteptare" nici din toamna si nici de ieri. Articolele sunt, de regula, verificate si publicate (sau nu) in 24 de ore de la primire.
Articole.org e functional din 2009 si toate articolele acceptate spre publicare sunt pe site cu linkurile active.
Din pacate o sa mai treaca alti 3 ani minim pana cand cei care trimit articole o sa inteleaga ca un director de articole ar trebui sa publice articole informative si nu spam si articole agramate sau pline de "cuvinte cheie"care nu au nici un sens in textul articolului.
Din cauza volumului foarte mare de articole de acest tip care sunt primite la Articole.org (peste 30 pe zi respinse), nu e posibil intodeauna sa trimit si emailuri cu explicatii de ce si cum. Cei care insa mi-au solicitat explicatii pe un ton civilizat au primit intotdeauna un raspuns.
1nesco, trimite-mi un email cu articolele despre care spui ca sunt probleme si promit ca detaliez chiar aici de ce nu au fost publicate. Poate asa mai aud si altii cum ar trebui sa le scrie 
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Kidu
directordearticole.com fresh, pr0, minim 250 cuv, 2 linkuri, se verifica originalitatea inainte de publicare, poti stabili elementele meta dorite. articolele sunt preluate prin feed catre pagina de facebook cu 13.000 fani ( exemplu: 2,528 People Reached · 6 People Talking About This )
Felicitari pentru faptul ca verifici originalitatea articolelor. Totusi cred ca ar fi trebuit sa faci acelasi lucru si cu denumirile categoriilor din directorul tau, pentru ca (probabil intamplator) sunt perfect identice cu cele de pe Articole.org. Daca erau 20 in comun era coincidenta. Daca sunt 275 de coincidente (categorii adica) e furt pe fata.
Daca tu crezi ca avand aceeasi tema si fix aceleasi categorii o sa te ajute la promovare iti doresc succes !