28th March 2012, 00:31
1 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
au durat vreo 2 sapt de fapt sa aprobe portal-articole.ro
la advertoriale.info pe langa cele doua linkuri "regulamentare" din articol, au introdus inca doua linkuri spre site concurent pe aceleasi cuvinte cheie. adica o mizerie. Nu recomand.
kidule, mizerie ar fi fost daca iti stergeam linkurile. Dar am ales sa pun alte doua inside, catre un proiect personal. Linkurile tale sunt la locul lor. Articolul rancheaza in top 10 pe cautarile pentru care a fost scris. Directorul este o resursa gratuita, nu ai platit pentru publicare. Deci? ..... Unde este marea problema?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
28th March 2012, 00:34
1 out of 1 members found this post helpful.
roby, ma surprinzi... sincer. Sustii ca in acelasi articol doua linkuri din acelasi cuvant cheie sunt benefice? Sustii ca 4 linkuri externe dintr un articol de 300 cuvinte sunt benefice?
Ca adaugi un link intr-un articol, pe un keyword diferit este decent si de inteles. Cand imi dublezi cuvantul cheie si dublezi cantitate de linkuri este o mizerie.
Later: asumati de la inceput ca oferi o resursa gratuita, nu iti bate joc de munca altora. Cum poti sa gandesti ca este ok ca pe munca mea sa oferi link concurentei fix din acelasi keyword, in acelasi text? Daca iti arde spune-mi si iti fac eu cadou un articol original sa pui acolo linkurile de care ai nevoie, dar lasa-mi in pace "creatia" asa cum am conceput-o.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 28th March 2012 la 00:39.
28th March 2012, 00:41
0 out of 1 members found this post helpful.
Kidule, sincer, esti ultima persoana cu care as vrea sa ma cert. E tarziu, mi-e somn, numai chef de cearta nu am. Desi pana la urma, nu iti datorez nimic, cu atat mai mult cu cat numai diplomat nu ai fost in exprimare, voi renunta la linkul pe acelasi kw cu al tau. Asta ca sa dormi linistit. E bine asa?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
28th March 2012, 00:50
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
roby, ma surprinzi... sincer. Sustii ca in acelasi articol doua linkuri din acelasi cuvant cheie sunt benefice? Sustii ca 4 linkuri externe dintr un articol de 300 cuvinte sunt benefice?
Se creeaza relevanta mai mare, sunt link-uri related si ajuta pe toata lumea, apoi cred ca este mult mai valoros pentru tine un articol care are 4 link-uri externe in articol, decat un articol intr-un director de articole care are 10-20 de link-uri site-wide. Din experienta mea nu cred ca conteaza ca este link pe acelasi cuvant cheie

Postat în original de
Kidu
Ca adaugi un link intr-un articol, pe un keyword diferit este decent si de inteles. Cand imi dublezi cuvantul cheie si dublezi cantitate de linkuri este o mizerie.
Este ceva gratuit, asta este singurul beneficiu al celui care are un director de articole, mai pune si el cateva link-uri catre site-urile proprii.
eu si royboy avem site-uri concurente, si culmea ne punem reciproc in articole link-uri unul catre altul, asa de mult ne "concuram"
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
28th March 2012, 17:03
1 out of 1 members found this post helpful.
Navigand..navigand...am mai gasit un director de articole, PR6 pe root, nu aproba toate articolele, dar merita incercat. Din 2 articole trimise, mi s-a aprobat unul.
Site-ul in cauza este Director Web - Catalog Web Premium