Pagina 5 din 51 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 506

Subiect: Lista Directoare Romanesti de Articole

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    portal-articole.ro nu mai misca de 8 zile.
    Adica ce? Nu a mai aprobat articole de 8 zile? Mare chestie, face si omul cand are timp, si eu la fel aprob cand am timp, este multa munca si cu asta fara beneficii, la inceput aranjam eu un pic articolele sa fie mai ok dpdv SEO, acum nu mai am timp, sterg ce este duplicat, spam sau incalca regulile si aprob restul si asa azi am pierdut 3 ore sa fac ordine in articolele acumulate in 10 zile
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

au durat vreo 2 sapt de fapt sa aprobe portal-articole.ro

la advertoriale.info pe langa cele doua linkuri "regulamentare" din articol, au introdus inca doua linkuri spre site concurent pe aceleasi cuvinte cheie. adica o mizerie. Nu recomand.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

au durat vreo 2 sapt de fapt sa aprobe portal-articole.ro

la advertoriale.info pe langa cele doua linkuri "regulamentare" din articol, au introdus inca doua linkuri spre site concurent pe aceleasi cuvinte cheie. adica o mizerie. Nu recomand.
    kidule, mizerie ar fi fost daca iti stergeam linkurile. Dar am ales sa pun alte doua inside, catre un proiect personal. Linkurile tale sunt la locul lor. Articolul rancheaza in top 10 pe cautarile pentru care a fost scris. Directorul este o resursa gratuita, nu ai platit pentru publicare. Deci? ..... Unde este marea problema?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

roby, ma surprinzi... sincer. Sustii ca in acelasi articol doua linkuri din acelasi cuvant cheie sunt benefice? Sustii ca 4 linkuri externe dintr un articol de 300 cuvinte sunt benefice?
    Ca adaugi un link intr-un articol, pe un keyword diferit este decent si de inteles. Cand imi dublezi cuvantul cheie si dublezi cantitate de linkuri este o mizerie.

Later: asumati de la inceput ca oferi o resursa gratuita, nu iti bate joc de munca altora. Cum poti sa gandesti ca este ok ca pe munca mea sa oferi link concurentei fix din acelasi keyword, in acelasi text? Daca iti arde spune-mi si iti fac eu cadou un articol original sa pui acolo linkurile de care ai nevoie, dar lasa-mi in pace "creatia" asa cum am conceput-o.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 28th March 2012 la 00:39.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Kidule, sincer, esti ultima persoana cu care as vrea sa ma cert. E tarziu, mi-e somn, numai chef de cearta nu am. Desi pana la urma, nu iti datorez nimic, cu atat mai mult cu cat numai diplomat nu ai fost in exprimare, voi renunta la linkul pe acelasi kw cu al tau. Asta ca sa dormi linistit. E bine asa?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu ai inteles nimic. Citeste ce am scris maine, cand esti odihnit, nu ne certam dar pentru experienta si pozitia ta de ambasador pe un forum seo, ceea ce faci nu este corect. nb

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

roby, ma surprinzi... sincer. Sustii ca in acelasi articol doua linkuri din acelasi cuvant cheie sunt benefice? Sustii ca 4 linkuri externe dintr un articol de 300 cuvinte sunt benefice?
    Se creeaza relevanta mai mare, sunt link-uri related si ajuta pe toata lumea, apoi cred ca este mult mai valoros pentru tine un articol care are 4 link-uri externe in articol, decat un articol intr-un director de articole care are 10-20 de link-uri site-wide. Din experienta mea nu cred ca conteaza ca este link pe acelasi cuvant cheie
    Ca adaugi un link intr-un articol, pe un keyword diferit este decent si de inteles. Cand imi dublezi cuvantul cheie si dublezi cantitate de linkuri este o mizerie.
    Este ceva gratuit, asta este singurul beneficiu al celui care are un director de articole, mai pune si el cateva link-uri catre site-urile proprii.
    eu si royboy avem site-uri concurente, si culmea ne punem reciproc in articole link-uri unul catre altul, asa de mult ne "concuram"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Catalin, iti multumesc pentru suport. Nu e o problema, am renuntat la unul dintre linkuri, pe acelasi cuvant cheie cu al lui. Nu imi bazez strategia de lb pe un link
    Later edit: @kidu, imi place ca la 12.16 ma balacaresti si nu recomanzi directorul meu, iar la 12.36 primesc un articol de la tine , pe care ti l-am si publicat.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ca sa nu mai existe discutii inutile pe aceasta tema: imi rezerv dreptul de a adauga in articole, atunci cand se impune, unul, doua linkuri catre resurse related, fie linkuri interne, fie linkuri externe. Acest lucru a fost specificat si in ghidul de submitere.
    Ultima modificare făcută de Robert; 28th March 2012 la 01:20.

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Navigand..navigand...am mai gasit un director de articole, PR6 pe root, nu aproba toate articolele, dar merita incercat. Din 2 articole trimise, mi s-a aprobat unul.

Site-ul in cauza este Director Web - Catalog Web Premium

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

robyroy: nu a fost un atac de persoana, era discutia strict pe articolul respectiv. mai am articole care nu au fost "alterate", de aceea postez in continuare.
    I.Alex: interesant, o sa incerc cu un articol de calitate sa vedem ce se intampla.

Pagina 5 din 51 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista directoare web romanesti active
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th December 2018, 05:56
  2. o lista seo cu circa 700 directoare romanesti de 3 ani
    De gherghe22 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2011, 21:54
  3. Lista directoare romanesti !
    De Lungu în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9