Sincer in ziua de astazi aproape TOATE siturile au devenit prea comerciale …. interesul propriu este de a vinde si iar vinde publicitate prin intermediul vizitatorilor care sincer unii intra pe site intr-o sala de icafe intamplator …. nu observati ca lumea fuge de siturile cu reclame peste reclame ???
adica pe un site dedicat femeilor nu inteleg rolul unei reclame la calculatoare (PC) de exemplu sau nu stiu a vopselelor ptr masini si as mai departe …. o reclama pe un site trebuie sa fie folositoare si administratorului ( aducand bani ) dar si vizitatorului ….
detin si eu un site si sunt persoana fizica si sincer …. in 4 ani de zile am reusit si eu sa invat care treaba si momentan si eu sunt la o agentie d epublicitate online .. nu la marii granzi dar nici la neogen ( conteaza mai putin unde si cum ).
Chestia care vreau sa o spun ca in calitate de administraotr dar si vizitaor este ca foarte multe situri imi baga ( nu neaparat mie ci tuturor vizitatorilor ) RECLAME PE GAT …. stiu sa apreciez o reclama mai ales daca este de calitate si FOLOSITOARE, dar multe dintre ele sunt nefolositoare.
un exemplu concret .. pe un site pentru copii ( si parinti de ce nu ) am vazut reclame cu autoturisme, banci ,coca cola, pepsi, nokia si asa mai departe .. nu le inteleg rostul lor pe un site care ofera informatii pentru mamici si tatici a unor copii pana in 3 ani.
as fi dorit sa putem discuta intr-un topic separat pe tema asta ptr ca sunt sigur ca multi ar avea multe de spus.