Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Ce parerea aveti despre siturile cu 'colectii' de articole?

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    46
    Posturi
    213
    Putere Rep
    34

Implicit Ce parerea aveti despre siturile cu 'colectii' de articole?

Exista deja atatea article directories, incat te doare mintea. In ABC-ul promovarii unui site web ni se spune ca este indicat sa creem articole si sa le publicam in asemena situri.

Inainte de a va intreba ce parere aveti despre aceste situri, imi permit sa va povestesc cate ceva din experienta personala.

Cand am lansat wtricks am creat cateva articole. Inainte de a deveni forum, situl a fost o instalare de e107 (apoi phpNuke, apoi phpnuke cu forum phpBB, apoi Etomite cu phpBB, phpBB simplu si VB acum) .. am scris cateva articole si le-am plasat. Intreaga ideea era de a oferi links catre resurse gratis (dar pe bune gratis),articole si opinii personale (asa plictisitoare cum sunt) si dupa 2 luni si forum.

Am inceput mica promovare. Am plasat unul dintre articolele mele bune la acea vreme pe cateva asemenea situri de articole. Sa va spun sincer traficul de acolo a fost minimal (3-10 vizite pe luna). Problema mea a fost insa ca articolul meu (unic si exclusiv, ca asa le-as dori pe toate) si-a pierdut acea exclusivitate in ideea in care mai aparea pe nu stiu cate situri.

am mai studiat putin siturile si sincer .. mi s-a facut scarba. Asa zisele "informercials" (informatie care ascunde de fapt reclama, deci nu un articol "adevarat" doar niste chestii de promovare), articole care se invart "in jurul cozii" si rescriu aceleasi idei. MARE parte din aceste article sites au continut SUBcalitativ. Si acolo, printre chestiile acelea era articolul meu muncit cu greu.

Asta m-a convins sa nu mai instrainez continut. In acest moment articolele mele sunt exclusive pentru wtricks si acum invatam net (ca este varianta romana) si doar in aceste situri. Am refuzat sa le republic. Imi pare rau de munca mea (slabe cum sunt, macar sunt articole sincere, nu promovare ascunsa).

Si acum .. sa va intreb ..

Ce parere aveti despre aceste situri? Folositi unul anume? Exista unul sau mai multe de pe care aveti un trafic serios, incat sa merite sa pierzi exclusivitatea unui articol pentru acest trafic?

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

Publica articole... si permite preluarea prin RSS... atentie doar sa incluzi doar un sumar...25-30%. Pe urma, promoveaza-ti feed-ul. Te va ajuta mult la promovare si la trafic. Bafta.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. niste articole despre duplicate ce parere aveti ?
    De giovanni12345 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th August 2009, 13:27
  2. Ce parere aveti despre epromovare-web.ro
    De imation256mb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th April 2009, 23:46
  3. Ce parere aveti despre asta?
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th October 2008, 20:28
  4. ce pareri aveti despre IE8 Beta
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th August 2008, 14:01
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th May 2008, 17:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •