Exista deja atatea article directories, incat te doare mintea. In ABC-ul promovarii unui site web ni se spune ca este indicat sa creem articole si sa le publicam in asemena situri.
Inainte de a va intreba ce parere aveti despre aceste situri, imi permit sa va povestesc cate ceva din experienta personala.
Cand am lansat wtricks am creat cateva articole. Inainte de a deveni forum, situl a fost o instalare de e107 (apoi phpNuke, apoi phpnuke cu forum phpBB, apoi Etomite cu phpBB, phpBB simplu si VB acum) .. am scris cateva articole si le-am plasat. Intreaga ideea era de a oferi links catre resurse gratis (dar pe bune gratis),articole si opinii personale (asa plictisitoare cum sunt) si dupa 2 luni si forum.
Am inceput mica promovare. Am plasat unul dintre articolele mele bune la acea vreme pe cateva asemenea situri de articole. Sa va spun sincer traficul de acolo a fost minimal (3-10 vizite pe luna). Problema mea a fost insa ca articolul meu (unic si exclusiv, ca asa le-as dori pe toate) si-a pierdut acea exclusivitate in ideea in care mai aparea pe nu stiu cate situri.
am mai studiat putin siturile si sincer .. mi s-a facut scarba. Asa zisele "informercials" (informatie care ascunde de fapt reclama, deci nu un articol "adevarat" doar niste chestii de promovare), articole care se invart "in jurul cozii" si rescriu aceleasi idei. MARE parte din aceste article sites au continut SUBcalitativ. Si acolo, printre chestiile acelea era articolul meu muncit cu greu.
Asta m-a convins sa nu mai instrainez continut. In acest moment articolele mele sunt exclusive pentru wtricks si acum invatam net (ca este varianta romana) si doar in aceste situri. Am refuzat sa le republic. Imi pare rau de munca mea (slabe cum sunt, macar sunt articole sincere, nu promovare ascunsa).
Si acum .. sa va intreb ..
Ce parere aveti despre aceste situri? Folositi unul anume? Exista unul sau mai multe de pe care aveti un trafic serios, incat sa merite sa pierzi exclusivitatea unui articol pentru acest trafic?