Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: bannere nepotrivite pe siturile romanesti

Vizualizare arbore

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    438
    Putere Rep
    39

Implicit bannere nepotrivite pe siturile romanesti

Sincer in ziua de astazi aproape TOATE siturile au devenit prea comerciale …. interesul propriu este de a vinde si iar vinde publicitate prin intermediul vizitatorilor care sincer unii intra pe site intr-o sala de icafe intamplator …. nu observati ca lumea fuge de siturile cu reclame peste reclame ???
    adica pe un site dedicat femeilor nu inteleg rolul unei reclame la calculatoare (PC) de exemplu sau nu stiu a vopselelor ptr masini si as mai departe …. o reclama pe un site trebuie sa fie folositoare si administratorului ( aducand bani ) dar si vizitatorului ….
    detin si eu un site si sunt persoana fizica si sincer …. in 4 ani de zile am reusit si eu sa invat care treaba si momentan si eu sunt la o agentie d epublicitate online .. nu la marii granzi dar nici la neogen ( conteaza mai putin unde si cum ).
    Chestia care vreau sa o spun ca in calitate de administraotr dar si vizitaor este ca foarte multe situri imi baga ( nu neaparat mie ci tuturor vizitatorilor ) RECLAME PE GAT …. stiu sa apreciez o reclama mai ales daca este de calitate si FOLOSITOARE, dar multe dintre ele sunt nefolositoare.
    un exemplu concret .. pe un site pentru copii ( si parinti de ce nu ) am vazut reclame cu autoturisme, banci ,coca cola, pepsi, nokia si asa mai departe .. nu le inteleg rostul lor pe un site care ofera informatii pentru mamici si tatici a unor copii pana in 3 ani.
    as fi dorit sa putem discuta intr-un topic separat pe tema asta ptr ca sunt sigur ca multi ar avea multe de spus.
    Ultima modificare făcută de EPoX; 22nd July 2006 la 00:29.
    Advertising and news - https://www.iasi4u.ro

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Top directoare web romanesti
    De mike07 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th May 2008, 09:41
  2. CPM romanesti?
    De Tudi în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Ultimul Post: 15th January 2008, 14:04
  3. Cum pot reclama siturile ce apar in reclame ?
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Ultimul Post: 4th May 2007, 17:45
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th March 2007, 23:23
  5. Unde ne putem vinde siturile
    De w3bmaster în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd July 2006, 16:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte