Vand 1.000.000 de bannere in sistemul Adzone - super oferta!
500 Euro + TVA negociabil, ofer si factura
Vand 1.000.000 de bannere in sistemul Adzone - super oferta!
500 Euro + TVA negociabil, ofer si factura
Si eu. In aceleasi conditii. La 250 de eur.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
desi nu`i frumos sa licitezi peste post`ul altuia, negociabil inseamna chiar si 200 Euro + TVA la mine
bluemamba - nu le ai cu afacerile ))) daca mai negociem unpic imi dai si bani pt bannerele alea
Boingeanu Ben
Sunt ultimele, vreau sa plec si eu acasa Le dau ieftin
Data fiind super oferta, este recomandat ca potentialul cumparator sa fie din bucuresti pentru transfer rapid al banilor (cash) fara alte complicatii.
Oferta expira in 72 de ore de la data acestui post.
Dupa aceste 72 de ore, in cazul in care nu sunt cumparate, o sa fac un banner pe care o sa scrie mare "1.000.000 de afisari cu doar 200$" si ii dau cate 100.000 de afisari in retelele Admedia si Adzone.
Iar chestia asta se va intampla lunar
Ultima modificare făcută de bluemamba; 23rd July 2006 la 04:23.
Cele mai multe complicatii le ai prin cash. Cel mai usor e un transfer bancar prin IB. Mie imi ia 30 secunde.Postat în original de bluemamba
Daca m-ai pune sa vin 3 statii de RATB ca sa-ti dau banii cash, mai bine ma injuri.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Well, in primul rand, daca vrea factura, trebuie sa semneze si un contract + anexa.
Asta pentru rapiditate inseamna intalnire face 2 face. Transferul de bannere se face de fata cu clientul, online, chiar din browserul telefonului mobil.
In cazul in care nu doreste factura, se scade TVA`ul, nu se semneaza contract, deci costa fix 200Euro la cursul BNR din ziua platii. In cazul Acesta, intalnirea face 2 face este obligatorie.
In plus, avem sansa sa stam la o cafea si sa punem bannerele la cale Cred ca pentru tot poporul sezonul asta este ceva mai linistit deci nu`i mare stress ca ne vedem.
Evident, comisionul Adzone de 10% bannere pierdute la transfer din cont in cont este suportat de vanzator. Clientul primeste fix 1.000.000 de bannere 468px*60px.
BlueMamba, zici ca oferta asta va fi valabila in fiecare luna?
PS: Scuze ca am stricat topicul de vanzare. Daca te deranjeaza posturile off-topic, le voi sterge.Iulie 2006 - 1.327.926 afisari.
Iunie 2006 - 1.258.570 afisari.
Mai 2006 - 1.181.043 afisari.
Isi permite nu ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
in masura stocului, daPostat în original de Ciprian Sorlea
In general, pe 500.000 te poti baza oricand
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)