Si care ar fi pretul pentru 500.000 de afisari? Dar pentru 100.000 de afisari?
Intreb asta deoarece s-ar putea sa fiu interesat direct sau indirect de ceva "on a regular basis".
Si care ar fi pretul pentru 500.000 de afisari? Dar pentru 100.000 de afisari?
Intreb asta deoarece s-ar putea sa fiu interesat direct sau indirect de ceva "on a regular basis".
500.000 = 150e + Tva
100.000 = 50e + Tva
Sau
500.000 = 100e + Tva
100.000 = 25e + Tva
Ca doar suntem intr-o piata libera.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Mai are cineva bannere in reteaua AdZone? Accept (primesc) maxim 100 euro la 1 milion de bannere transferate![]()
Cred ca ar trebui sa facem un sistem de licitatie, dupa cum decurge thread-ul asta, si trebuie neaparat sa facem si un thread cu reguli pt Marketplace.
Eu si altii am stricat tot postul omului.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mai ales eu![]()
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
daca te astepti sa-ti dea cineva 1.200.000 de bannere (20% este comisionul Adzone) cu 100Euro .... aproape ca le`as cumpara si euPostat în original de Ciprian Sorlea
![]()
Nu ai inteles... sunt dispus sa accept sa fiu platit cu 100 euro pentru a accepta 1 milion de banere. Data fiind ascensiunea ofertei... asta era urmatorul pas, nu?
1 250 000 de bannere. Asta este cifra din care daca scazi 20% iti da fix un milion.Postat în original de bluemamba
Revenind... cate milioane vrei sa cumperi? Serios.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)