Am un sistem Athlon XP 2500+, nForce 2 Ultra 400 Dual-Channel, 1 GB RAM DDR1 (2 x 512), GeForce FX 5200 128 MB, HDD 80 GB, DVD-RW LG 16x, carcasa cu maner
M-ar interesa sa il vand, dar nu stiu cat sa cer. Voi cat ati da?
Mersi!
Am un sistem Athlon XP 2500+, nForce 2 Ultra 400 Dual-Channel, 1 GB RAM DDR1 (2 x 512), GeForce FX 5200 128 MB, HDD 80 GB, DVD-RW LG 16x, carcasa cu maner
M-ar interesa sa il vand, dar nu stiu cat sa cer. Voi cat ati da?
Mersi!
Vreo 350 lei.
Am vandut anul trecut vechiul calculator, care era aproape de configuratia asta, cu 400 RON (dar avea si un monitor CRT, periferice si 2GB de RAM). M-am chinuit 3 saptamani sa il vand, nu stiu, nu mai prea cumpara lumea calculatoare second cand pot lua unul nou, cu garantie, cu vre 1200 RONi din magazin. Sau nu am stiut eu unde sa il vand
Bafta!
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
au trecut vremurile cand dadeai 10 mil. pe un calculator cu Pentium III second... si acum mai am unul in pod si e inca functional...
mersi pentru evaluari! strang bani pt unul nou si ori il vand pe asta ori il pastrez pt server sau teste![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)