@Romaniac. DA, are sens logica ta, si e destul de reala.

Problema in schimb se muta pe .ro si banuiesc ca si pe restul de tari, unde brandurile distrug tot ce prin in fata lor. Iar asta google trebuie sa rezolve, sau sa schimbe guidelines.

Sa zica simplu: Esti brand ai +50 in serp, nu esti brand rankezi de la 11 in sus. Asa stim si noi cum stam. El o da cu "don't buy links", "add good content", blablablablabla. Aiurea.

El e singurul care poate lua masuri. Daca nu poate sau nu vrea, e defapt problema noastra, a celor care oferim content gratis pt el, si incercam sa ne dezvoltam un business in meniul online (pe net), unde el detine 90% din piata (ro).

Daca maine Ministerul Economiei decide ca magazinele cu peste 100.000 de clienti sa nu mai plateasca tva, restul dau faliment. Cam asa a decis google.

Deci brand push din explicatia lui romaniac, are sens, asta nu inseamna ca e corect.

Dpdv afiliati, aici tot google greseste. Daca eu caut un produs, pe care vreau sa-l cumpar, o sa am surpriza ca in top20 sa am 1 magazin cu 19 afiliati, deci el imi returneaza 20 de rezultate (top20) pt acelasi magazin. Iar asta nu e ce vrea el, si nici noi.

Daca google nu rezolva afiliatii dpdv seo, adica sa penalizeze afiliatii care dau linkuri aiurea, atunci fiecare are interesul sa-is dezvolte platforma in house. Pe lanaga avantajele de business (conta, plati...) apar avantajele de seo (care normala are costuri enorme pt toate categoriile unui magazin). Daca ramane asa, restul de magazine mici, la revedere.

Ma gandesc serios sa dezvolt sau sa modific o solutie de afiliere, si sa o vand la magazine, cerere sigur exista Cine se baga?

2parale face eforturi sa scape de linkurile seo, dar fie ca reusesc sau nu, magazinele daca au posibilitatea sa dezvolte in-house, o vor face. Am vazut intr-un alt post, ca facebook a interzis linkurile afiliate, in anumite conditii. Dar de ex, cj.com are interzis O abordare interesanta, si e un subiect de analizat.

Cei cu solutie inhouse, fac eforturi sa-si primeasca linkuri) E normal, e interesul lor, dpdv seo. Asa au ajuns top 3 pe orice.

Vad ca Emag are roviniete. Ii dau maxim 1 luna sa ajunga loc 1. Ca doar rovinieta e related la aparat de ras, si ipad

Merci romaniac pt abordare si explicatie. Ai un +.

Off: daca si eu sunt ordonat, inseamna ca ai baut deja 3 beri pana acum.