Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 46 din 46

Subiect: Directoare de articole, Scurt ghid

paranoia5h este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    38
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Sa imi fie cu iertare, este o situatie win-win, corect, directorul primeste content gratuit, dar si tu beneficiezi de 1, doua linkuri. Cate te costa sa scrii un articol? Nimic, daca il concepi tu, sau pana in 2.5-3 euro, pentru un articol excelent scris de un writter. Cat te-ar costa sa cumperi un advertorial pe un site cu oarecare autoritate? Ceva mai mult.
    Suna foarte bine bine treaba cu advertorialele... si inclusiv acest topic este un fel de advertorial
    Faceti-ma si pe mine sa inteleg.. daca ar fi sa ii dam un puctaj de 10 unui link dintr-un advertorial de 100 de cuvinte,
    ce puctaj i-ati da unui link dintr-un director web cu o descriere de 20 de cuvinte???
    dar unui comentariu cu un link strecurat pe un blog sa zicem (cu continut favorabil)???
    si o alta varianta... un post pe un forum cu un link strecurat cat de valoros ar fi???

iar ca sa o dau un pic in paranoia... ce s-ar intampla daca unul dintre administratorii unui site de advertoriale iar trece prin cap... sa scoate toate linkurile si sa le foloseasca in scop propiu... cat de tare m-ar afecta?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de paranoia5h Vezi Post
    Suna foarte bine bine treaba cu advertorialele... si inclusiv acest topic este un fel de advertorial
    Faceti-ma si pe mine sa inteleg.. daca ar fi sa ii dam un puctaj de 10 unui link dintr-un advertorial de 100 de cuvinte,
    ce puctaj i-ati da unui link dintr-un director web cu o descriere de 20 de cuvinte???
    dar unui comentariu cu un link strecurat pe un blog sa zicem (cu continut favorabil)???
    si o alta varianta... un post pe un forum cu un link strecurat cat de valoros ar fi???

iar ca sa o dau un pic in paranoia... ce s-ar intampla daca unul dintre administratorii unui site de advertoriale iar trece prin cap... sa scoate toate linkurile si sa le foloseasca in scop propiu... cat de tare m-ar afecta?
    Hai sa incerc sa raspund punctual:
    1. Un advertorial e bine sa aiba minimum 300 de cuvinte. Daca e mai lung de atat, cu atat de bine. Nu cred ca o sa iti accepte vreodata cineva un articol de 100 de cuvinte.
    2. Nu prea exista termen de comparatie intre un link provenit dintr-un advertorial si unul provenit dintr-un director/ comentariu pe blog. Personal folosesc directoarele si comentariile doar pentru a asigura diversitate si aproape niciodata nu pun ancora.
    In ceea ce priveste un link "strecurat" intr-un post pe forum, depinde ce intelegi tu prin strecurat. Tocmai ce si-a luat ban un coleg de forum pentru un asemenea "artificiu". Nu detaliez, sa nu dau idei. Asa ca ai grija. Daca e o resursa utila topicului, insa, poti sa il pui "la vedere". Nu o sa se supere nimeni.
    3. Paranoia, e buna, pana la un anumit punct. Tu esti insa precum cel cu drobul de sare. Intr-adevar, exista posibilitatea ca un webmaster sa iti scoata linkurile, dar, daca iti alegi cu grija resursele nu vei pati acest lucru. Sunt o gramada de colegi pe acest forum care detin directoare de articole si inti garantez ca nu s-ar compromite cu asemenea cacanarii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de paranoia5h Vezi Post
    Si eu am director de articole si am scris in reguli de utilizare ca linkul se scoate doar daca siteul promovat nu functioneaza mai mult de 48 de ore, si daca pagina catre care este orientata linkul dispare, atunci pun catre domeniu. Astazi de exemplu am scos doua linkuri, deja de 3-4 zile nu functionau siteurile. Daca proprietarul articolelor imi trimite mesaj sa pun inapoi ca siteurile au revenit, o sa pun inapoi linkurile. Au fost proprietari de articole care mi-au cerut sa schimb linkurile cu altele ca siteurile nu mai functionau, le-am schimbat.

Referitor la stergerea articolelor. Totodata, daca observ ca un articol dupa ce l-am acceptat mai apare si in alta parte, atunci sunt nevoit sa-l sterg. Pana la urma sunt reguli simple, un director de articole primeste continut unic si plateste cu backlink.
    Este important sa intelegem ca fiecare dintre noi pe langa drepturi mai are si obligatii, si daca reusim sa avem un minim de respect unul pentru celalalt atunci castigam amandoi.
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 20th March 2013 la 09:57.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Zoltan spune care este directorul tau de articole sa nu ne mai obosim sa trimitem articole la tine, la oricine se poate intampla sa pice site-ul cateva zile si sa nua aiba timp sa il puna la loc
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

sir_tisma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    113
    Putere Rep
    29

Implicit

Parerea mea vis-a-vis de publicarea articolelor o puteti citi in acest articol.
    Cred ca daca se respecta cele scrise acolo, in principiu nu ar trebui sa existe director de articole care sa nu va accepte articolul.
    Director de articole -> articole.pro

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Zoltan spune care este directorul tau de articole sa nu ne mai obosim sa trimitem articole la tine, la oricine se poate intampla sa pice site-ul cateva zile si sa nua aiba timp sa il puna la loc
    Ai un comentariu rautacios, dar asta este. Nu este nici un secret, este xpromo.ro
    Pana acum oricine a luat legatura cu mine intr-o problema sau alta, a fost multumit ca problema a fost rezolvata. Stiu ce inseamna sa ai un site picat, dar un site care este picat mai mult de doua-trei zile, inseamna ca ori persoana respectiva nu se ocupa de site, ori siteul nu mai este de actualitate. Stii si tu ca linkurile nefunctionale dauneaza directorului de articole asa ca acest demers este justificat. Bunul simt cere ca daca problema se rezolva sa pun inapoi linkurile, nu si faptul sa tin linkuri care nu sunt functionale.
    Nu eu am inventat aceste reguli, am citit si eu in alta parte ca asa este bine sa fac. Daca ai argumente mai bune decat cele spuse de mine, astept sa le vad cu nerabdare...

Citat Postat în original de sir_tisma Vezi Post
    Parerea mea vis-a-vis de publicarea articolelor o puteti citi in acest articol.
    Cred ca daca se respecta cele scrise acolo, in principiu nu ar trebui sa existe director de articole care sa nu va accepte articolul.
    Sunt multe alte aspecte care sunt luate in considerare, dar acestia sunt cele mai importante.
    De exemplu un articol scris ca o postare pentru un blog in stilul hai sa povestim pierde aspectul de profesionalism, poate sa aiba si 500 de cuvinte va fi tot o palavrageala si nu un articol. Alte probleme care pot aparea si pe care l-am intalnit sunt inserarea de preturi, articol tip anunt, reclama ascunsa, spam la taguri etc. Aceste aspecte nu au legatura cu marimea articolului ci cu calitatea lui.
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 20th March 2013 la 13:02. Motiv: completare

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. directoare de articole
    De stefan_hellzone în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 11th April 2011, 12:20
  2. 1500 Directoare Externe Gratis & Top 100 Directoare de Articole
    De poison17 în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 4th January 2011, 18:46
  3. Directoare de articole
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd July 2008, 14:19
  4. Job pe termen scurt: verificare directoare
    De dorin.georgescu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th June 2008, 15:32
  5. directoare de articole
    De Ioan Margineanu în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st May 2007, 21:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.