Exista ceva plugin, soft, site (free) pentru a verifica backlink-urile site-ului meu sau ale altui site? Pentru a vedea cat mai am de lucru pentru a intrece anumite site-uri?
Unde sa pot vedea si pe ce site-uri are linkuri etc.. Cam tot..
Exista ceva plugin, soft, site (free) pentru a verifica backlink-urile site-ului meu sau ale altui site? Pentru a vedea cat mai am de lucru pentru a intrece anumite site-uri?
Unde sa pot vedea si pe ce site-uri are linkuri etc.. Cam tot..
De ce nu folosesti acea optiune a formului? Se numeste "Cautare". Este foarte utila. Gasesti tone de informatii aici.
P.S.: Nu am nimic cu tine, desi pe la toate topicurile tale ti-am raspuns "taios", insa chiar cred ca daca folosesti functia cautare vei gasi ceea ce te intereseaza.
Am cautat... Dar am vrut sa vad ce ii verificat de voi si care chiar functioneaza.. Am gasit cateva site-uri (check backlink) dar nu imi arata toate backlink-urile am facut cu 3 useri de pe acest forum LE si nu imi arata ca am backlink de la ei(si link-ul catre blogul meu este la ei pe site) ..
Open Site Explorer: Link Popularity & Backlink Analysis Tool - poftim, o unealta utila.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ai facut LE cu useri de pe acest forum, dar acele linkuri vor fi indexate intr-un viitor incert daca nu le ajuti tu. Doar pe urma le vei vedea ca backlinks.
Ma rog, depinde si ce trafic au ei pe site.
Link-urile apar dupa aproximatv 2-4 saptamani in tool-uri
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Site Explorer - Yahoo! Site Explorer 99% din astfel de softuri folosesc yahoo.
Bukum, nu neaparat... cel putin sint altii care folosesc si MajesticSeo, SeoMoz etc, care au propriul lor spider/crawler. Evident, link-urile se cumuleaza cu ce e de pe Yahooo!.
Un 70% ar fi un procent ok.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca iei in considerare doar adevaratele soft-uri atunci da, procentul se apropie mai mult de 70.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)