Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: tool verificare backlinks

agnus este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    35
    Putere Rep
    33

Implicit tool verificare backlinks

Am urmarit niste discutii pe forum referitoare la tot felul de modalitati de "prosteala" pe partea de link exchange si ca drept urmare m-am apucat sa dezvolt un tool online care verifica existenta unui link in pagina si daca acesta are atributul de nofollow pe el plus niste statistici suplimentare referitoare la numarul total de likuri pe pagina respectiva, cate sunt outbound, cate linkuri sunt cu nofollow etc.

In cazul in care prezinta interes, am sa-l dezvolt in continuare. As vrea ca cei care il testeaza sa raporteze aici bug-uri, gradul de utilitate, orice ar putea fi de ajutor. Este functional dar de testat l-am testat numai eu.

Link-ul este aici. Momentan datorita unor setari pe server, pentru pagina de verificare (cea pe care vreti sa cautati linkul vostru) trebuie introdus link-ul cu www daca pagina face redirect 302 in lipsa lui.

Astept parerile voastre. Numai bine.
    may the best of your past be the worst of your future

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    35

Implicit

exista deja prea multe altfel de tooluri...trebuie sa vii cu ceva nou ca sa prinda
    bafta cu el

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    35
    Putere Rep
    33

Implicit

Salut barosanu,
    Am cautat pe net si nu am reusit sa gasesc decat aplicatii desktop pentru chestia asta. Nu m-am uitat prin ele insa.

Oricum, ceva online nu am gasit. Daca stii ceva, posteaza te rog linkul.

As mai vrea insa feedback, dar presupun ca si lipsa lui spune multe

Numai bine.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    35

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    35
    Putere Rep
    33

Implicit

@barosanu
    cautarea asta am facut-o si eu E unul pe seobook.com care este online si care iti raporteaza daca ai link in pagina dar nu-ti spune si daca ai nofollow pe el. m-am uitat prin primele 20-25, majoritatea le instalezi (aplicatii desktop).
    eu am plecat in dezvoltarea tool-ului de la o discutie observata aici pe forum unde au fost prezentate mai multe tehnici "necurate". Ma rog, oricum nu am avut suficient feedback asa ca presupun ca am sa-l dezvolt mai mult ca exercitiu cand am timp si nu am ce face.

hai noroc si mersi pentru raspunsuri.

trask este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    11th August 2007
    Posturi
    97
    Putere Rep
    33

Implicit

http://smartpagerank.com/pagerank-backlinks.php
    desi sincer sa fiu nu cred ca arata corect daca linkul are sau nu "nofollow"...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    35
    Putere Rep
    33

Implicit

salut,
    din cate observ, smartpagerank verifica ce linkuri vin spre tine si afiseaza daca ai nofollow pe ele au ba.
    Ce vreau eu sa obtin nu are legatura cu asta. Ideea a plecat de aici. Pentru asa ceva vreau sa dezvolt tool-ul nu neaparat pentru SEO. Ca sa nu stai sa cauti de nebun linkul tau prin pagini pana-ti vine rau si sa ai de facut asta pentru stiu eu... 10 site-uri. Ma gandeam la ceva cu inregistrare de useri ca sa pot salva linkurile ce se doresc verificate sa nu stai nici sa le introduci de fiecare data dar momentan il vroiam testat si sa primesc un oarece feedback pe felul in care functioneaza (gaseste, nu gaseste, da buleala pe undeva etc).

Silver este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th June 2007
    Vârstă
    33
    Posturi
    181
    Putere Rep
    0

Implicit

as mai putea sa iti ofer urmatoarele scripturi :
    • Whois
    • Domain Check
    • Ping
    • NsLookup
    • TcpQuery
    • Browser Mirror

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de agnus Vezi Post
    vreau sa dezvolt tool-ul nu neaparat pentru SEO. Ca sa nu stai sa cauti de nebun linkul tau prin pagini pana-ti vine rau si sa ai de facut asta pentru stiu eu... 10 site-uri. Ma gandeam la ceva cu inregistrare de useri ca sa pot salva linkurile ce se doresc verificate sa nu stai nici sa le introduci de fiecare data dar momentan il vroiam testat si sa primesc un oarece feedback pe felul in care functioneaza (gaseste, nu gaseste, da buleala pe undeva etc).
    Eu am pe 2 situri un mic sistem de genul acesta: linkuri salvate care sunt verificate periodic prin cron daca au link inapoi catre mine (foarte rudimentar, dar isi face treaba).
    Am avut si eu ideea de a dezvolta un site cu useri care isi pot adauga situri, apoi pt fiecare site paginile care ar trebui verificate pt inbound links.
    Cateva din lucrurile la care ma gandisem eu:
    - verificare periodica a fiecarei pagini
    - la x verificari esuate consecutive (se mai intampla oricui sa ii pice situl si se poate nimeri sa ii faci request fix atunci) sa trimiti un email de avertizare userlui tau
    - verificarea facuta bine: nofollow pe link, nofollow in meta tag, robots txt pt pagina pe care o verifici, http response code sa fie ok

Succes!
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nofollow backlinks
    De warrior în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th July 2009, 02:57
  2. Automated backlinks...
    De deadworldisee în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th May 2009, 16:25
  3. PR 5 cu 8 backlinks... CUM?
    De Cristi G în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th April 2009, 15:32
  4. Tool verificare Pagerank
    De startblog în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th October 2008, 02:52
  5. Backlinks
    De Toto în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th August 2007, 11:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •