SeoQuake si Woorank pentru un raport asupra site-ului.
SeoQuake si Woorank pentru un raport asupra site-ului.
''Dupa ce totul a fost spus si facut, mai mult s-a spus decat s-a facut.''- Aesop
Daca am inteles bine intrebarea ta, si vrei sa iti monitorizezi in primul rand propriul site, cea mai potrivita solutie este Google Webmaster Tools. E free si iti arata toate inbound link-urile catre tine, chiar si pe cele de pe site-ul tau. Daca vrei sa avansezi incet incet cu site-ul mai devreme sau mai tarziu va fi necesar sa iti faci acolo cont.
Daca vrei sa studiezi competitia iti recomand Open Site Explorer.org. Chiar si in varianta free poti vedea cele mai puternice link-uri ale competitiei(cele care le judeca ei ca fiind cele mai puternice). Dupa ce ai verificat astfel 3 site-uri nu te mai lasa fara sa ai cont, dar poti sterge cookie-urile de la ei si sa o iei de la capat. Ai sa vezi ca ofera mai multe moduri de sortare a datelor, dupa domeniu, dupa ancora etc.
Tool-ul clasic, principal si free care exista in momentul de fata pentru a vedea backlink-urile este Yahoo Open Site Explorer.
O alta varianta pe care cred ca merita sa o incerci e tool-ul romanesc seo monitor .ro. Iti poti urmari evolutia backlink-urilor(le ia tot din Yahoo) si in abonamentul free poti in acelasi timp sa urmaresti pozitia ta pe cateva cuvinte cheie. Varianta free e ok pentru inceput, practic le dai doar link introducand codul lor, exact cum ai da si la trafic.ro.
Cam astea ar fi cateva din optiunile tale cele mai la indemana![]()
Ultima modificare făcută de nekyian; 31st January 2011 la 16:31.
Aha multumesc, mi se pare interesant si acest site: backlinkwatch.com arata si tipul backlink-ului nofollow sau dofollow (ce parere aveti despre el?)
La care imi arata nofollow sa il scot din blogroll?
Ultima modificare făcută de Aradean; 13th February 2011 la 12:51.
backlinkwatch.com din ce vad este doar un site care deschide un pop-up tampit, al anu poate fi serviciu de calitate., de fapt nici nu poate fi folosite
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
lovelife, serviciul este chiar unul destul de bun, bineinteles daca te descurci sa treci peste acel popup, care dispare printr-un simplu click.
Si mie mi se pare un serviciu chiar bun.
Am reusit sa urc de pe a5a pagina din google cu Apicultura Video: Tratamente apicole, video apicultura, stupi, miere, produse apicole pe pagina a2aSper sa ajung pe prima pagina in maxim 2 saptamani, ce as mai putea face? Vreau sfaturi..
Nu ai titluri & descrieri unice iar asta iti poate dauna din cate stiu eu (google poate sa vada drept duplicate content), mai ai o problema cu domeniul (www/non www) si te ajuta setarea unui 301 redirect. Foloseste webmaster tools de la google pentru partea de seo si analytics google pentru a vedea traficul pe blog.
''Dupa ce totul a fost spus si facut, mai mult s-a spus decat s-a facut.''- Aesop
Dar nu am folosit niciodata webmaster tools (adica m-am jucat putin prin el dar nu prea stiu ce sa fac) exista ceva tutorial?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)