Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 35

Subiect: Valoarea reala a unui link?

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

În fine...discuția asta poate dezvălui lucruri interesante, inclusiv experimentul, e recentă.
    Nu pot posta linkul direct pentru că nu am 30 de zile aici.

www*warriorforum*com/adsense-ppc-seo-discussion-forum/305508-how-important-relevant-links.html
    Oricum mi-a plăcut răspunsul userului LadySara:

When checking the backlinks of sites ranked #1, I realized that many of them have a lot of irrelevant backlinks. This did get me confused, because many (most) SEO pros(?) preach that relevant backlinks are "holier than thou".

Your posts cleared it up for me. There's definitely a difference when people who post speak from experience and seeing results, while others say things like, "I suppose", "makes sense", or "Most SEO experts agree".....
    Ultima modificare făcută de 100R; 28th December 2010 la 16:50.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Tks for sharing Nic.
    Asta tre pus la tutoriale si luat in calcul ca o strategie alternativa la ofertele agentiilor de publicitate.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Încă ceva, cu mai mult timp în urmă Will Spencer, un personaj care câștiga peste 50.000 $ pe lună din declarațiile lui a făcut un concurs pe durata a câteva luni, 6 cred, pentru un keyword inventat cu premiu de 500 $ pe care la câștigat un tip din Bosnia, cu comentarii pe bloguri , chiar el zicea, nici nu i-a păsat de relevanță, backlink să fie și submission pe directoare RSS, directoare de articole și alte câteva. A luat premiul, l-a luat.

Profit să-mi spun alt punct de vedere.
    La general mi se pare cinic să manipulezi Google cu linkuri plătite și să fii împotriva tehnicilor mai black hat (profiluri, comentarii sau mai știu eu ce). Strict din punctul de vedere al manipularii motoarelor de căutare e același lucru. Manipulare, că una e mai morală decât cealaltă e altă parte. Când analizează linkurile cred că Google nu face morală. Ambele sunt tehnici care nu sunt la manual, bine dacă te iei după manual nu știu ce poziție mai ai azi asigurată, mă refer la keywordurile competitive.
    Nu am gândit așa dintotdeauna dar am văzut unele siteuri de data asta unde mă interesa, siteuri care pentru mine e evident că au multe backlinkuri cumpărate, nu poți dovedi cu probe și nu poți nici ține pasul cu ei, alții bagă din greu Scrapebox. În situația asta trebuie să apelezi la ce ai la îndemână. Pentru Google va fi din ce în ce mai greu să facă față și celor ce cumpără linkuri și celor ce fac spam, nici nu poate să-i penalizeze doar pe unii iar pe alții nu. La unii nu poți dovedi 100% cu probe că au cumpărat backlinkuri iar la alții că n-a făcut-o intenționat competiția mai ales dacă face spam și pentru competitori să-i înfunde și pe ei.
    Va fi interesant ce se va întâmpla în condițiile în care fenomenul black hat ia amploare iar numărul programelor seo automate crește, cum va reuși Google să mențină echilibrul, ce se va întâmpla cu algoritmul, cum îl vor modifica.
    Ultima modificare făcută de 100R; 28th December 2010 la 18:12.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Multumesc frumos tuturor. Nic si 100R ati primit un plus de la mine.
    Ati avut niste raspunsuri foarte bune.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Site wide sau nu? E un criteriu ptr voi?

Un link de pe index sau n link-uri de pe tot site-ul? Sau poate link de pe categoriile/sectiunile related?

Cum le evaluati?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu sincer pana acum am cumparat numai in sidebar, deci link ce aparea pe toate paginile. Asa am si vandut toate linkurile pana acum.

Am vazut totusi ca multi de pe aici cand cumpara linkuri vor decat in index, care este strategia? In index ma gandesc ca este cel mai puternic link, insa ma gandesc ca si restul sunt valoroase. In plus multe websiteuri nu promoveaza decat indexul ci si pagini secundare, deci pot avea putere si linkurile de acolo.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

amigo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    Targu-Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    29

Implicit

Imi permit sa spun ca in cazul blogurilor promovarea unui alte site/blog se face mult mai bine cu link-uri spre pagini secundare sau spre alte pagini dorite de client, iar cu un link si in index(intr-un sidebar-gen blogroll) treaba se face si mai bine. Chiar eu tin minte ca am deschis un topic unde se vorbeste si despre asta, mai exact aici
    Am si eu un blog unde lenevesc...

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Cineva cu cât de cât autoritate zic eu a făcut un test pe WF si a demonstrat că linkurile relevante nu contează mai mult decât linkurile de calitate dar nerelevante. Rezultatul a fost publicat si într-un ebook. Adică relevanta e neimportantă dacă linkul e slab, mai bine un link puternic de pe un site care nu e relevant.
    Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Încă ceva, cu mai mult timp în urmă Will Spencer, un personaj care castiga peste 50.000 $ pe lună din declaratiile lui a făcut un concurs pe durata a câteva luni, 6 cred, pentru un keyword inventat cu premiu de 500 $ pe care la câstigat un tip din Bosnia, cu comentarii pe bloguri , chiar el zicea, nici nu i-a păsat de relevanță, backlink să fie și submission pe directoare RSS, directoare de articole și alte câteva. A luat premiul, l-a luat.
    Cred ca spui de experimentul realizat de Terry Kyle.
    www*warriorforum*com/adsense-ppc-seo-discussion-forum/124306-terry-kyle-s-big-60-day-backlink-experiment-13.html

Am o nelamurire legata de acest experiment.

Keywordul inventat este sulumits retsambew. Cum ar fi putut determina Google relevanta linkurilor obtinute de competitori daca acest keyword practic nu existase pana atunci? Carei nise sa il atribuie? Inclin sa cred ca toate linkurile au fost tratate ca fiind la fel de relevante, iar diferenta a fost facuta de numarul lor si de autoritatea site-urilor de pe care proveneau.
    Ultima modificare făcută de MarianG; 14th January 2011 la 23:07.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de MarianG Vezi Post
    Cred ca spui de experimentul realizat de Terry Kyle.
    www*warriorforum*com/adsense-ppc-seo-discussion-forum/124306-terry-kyle-s-big-60-day-backlink-experiment-13.html

Am o nelamurire legata de acest experiment.

Keywordul inventat este sulumits retsambew. Cum ar fi putut determina Google relevanta linkurilor obtinute de competitori daca acest keyword practic nu existase pana atunci? Carei nise sa il atribuie? Inclin sa cred ca toate linkurile au fost tratate ca fiind la fel de relevante, iar diferenta a fost facuta de numarul lor si de autoritatea site-urilor de pe care proveneau.
    Daca eu scriu un post pe un blog si folosesc in titlu si text keywordul respectiv, atunci linkul se considera relevant. Google nu va sti despre ce e vorba, dar vede ca eu vorbesc despre acel lucru si e normal sa considere paginile relevante.

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Atunci eu am o perceptie gresita asupra a ceea ce este relevanta unui link. Am presupus ca daca keywordul ar fi fost ''laptop'', atunci relevant ar fi mai degraba un link dinspre emag decat dinspre ecomagazin. De aici si nelamurirea mea cand a venit vorba de sulumits retsambew.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Valoarea unui link - pret de vanzare/achizitie
    De Marius Cristian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd March 2010, 21:18
  2. Factorii care determina valoarea unui link
    De Cristina Andrei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th September 2009, 23:21
  3. Link PR4 pe o lună contra unui mic servici
    De doro în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th September 2008, 13:07
  4. Valoarea unui domeniu de doua caractere .ro
    De bsorin în forumul Domenii
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 24th February 2008, 17:10
  5. IBLs de pe propriul site - care e valoarea lor ?
    De evolution în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th July 2007, 18:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •