sunt mii de siteuri cu nike, adidas, samsung, sony, etc in domeniu.
sunt mii de siteuri cu nike, adidas, samsung, sony, etc in domeniu.
Nu ar putea fi o chestie de imagine? Adica ceva de genul ca te folosesti de imaginea lor sau cumva le ai influenta imaginea negativ (in vreun fel)
Hai sa te intreb ceva : In acel email folosit au specificat la semnatura telefon, persoana de contact cu nume complet, eventual o pozitie ierarhica, adresa email ... etc?
Si eu am primit un email identic, de la firma foreverliving cica, de pe adresa lor oficiala, in care imi cerea sa aduc modificari la site, asta dupa ce am primit in trecut acordul lor ca e totul ok.
I-am contactat si ei au zis ca n-au trimis asa ceva. Inca investigam problema.
Deci exista la fel de bine posibilitatea sa iti puna piedici concurenta ..... nush .. este doar o ipoteza.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Am verificat pe .com :
puthre@puthre-laptop:~/Desktop/com$ cat com.swx2OKrtBEs.txt | grep NIKE- | wc -l
1544
puthre@puthre-laptop:~/Desktop/com$ cat com.swx2OKrtBEs.txt | grep ADIDAS | wc -l
2559
puthre@puthre-laptop:~/Desktop/com$ cat com.swx2OKrtBEs.txt | grep SAMSUNG | wc -l
7987
puthre@puthre-laptop:~/Desktop/com$ cat com.swx2OKrtBEs.txt | grep SONY | wc -l
11743
La Nike numaratoarea e cu un "-" dupa pentru ca sunt multe cuvinte ce contin "nike" si n-au legatura cu brandul.
Caut cu jingle.ro.
@Tony, in email au specificat doar adresa de email si faxul (503.646.6926) la care ar trebui sa le trimit emailul semnat pana pe 23 Martie (emailul a fost trimis astazi), nici urma de vre-un nume. La fel, adresa de e-mail (brand.guard@mm-nike.com) mi se pare foarte dubioasa deoarece domeniul ala a fost inregistrat prin 2011.
Tocmai am trimis o serie de e-mailuri pe pagina lor de contact, de unde am fost indrumat catre departamentul media. Astept raspunsul lor.
Mi-a trecut si mie prin minte ca ar putea fi concurenta sau cineva care vrea sa puna mana pe domeniu, insa in acelasi timp m-am simtit si cu musca pe caciula si nu mi-am permis sa mizez pe cacialma.
Am verificat si eu markmonitor.com cand am verificat site-ul in whoisdomain, insa mi-a scapat partea cu "Protecting brands .... ".
Acum tot ce pot face este sa astept. Voi reveni zilele astea cu noutati.
Ai dat un search dupa numarul de fax? Una din pagini duce la un avocat care trece ca ar lucra pentru Nike Inc.
O chestie mai aiurea este ce te faci daca ai subdomenii cu trademark incorporat, sau acum mi-a venit ideea, applemarket - vinzi mere? Oricum la domenii exacte e clara treaba, nebun sa fii sa speri ca vei ramane cu el. cred ca experienta celor mai vechi o sa ne ajute pe toti. Chiar stiu pe cineva cu reparatii-trademark.ro .. din cate vad ii merge bine!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)