nu e nevoie de un host in romania sa te adresezi pietii interne. Asta e clar. De ce sa platesti dublu pentru un serviciu de 2 ori mai prost?
nu e nevoie de un host in romania sa te adresezi pietii interne. Asta e clar. De ce sa platesti dublu pentru un serviciu de 2 ori mai prost?
Mochahost.com a folosit cineva? Am citit numai pareri pozitive despre ei, dar vreau sa stiu daca a folosit cineva de aici, sa stiu daca merita sa-mi iau![]()
Eu mi-am luat hosting de la IPV şi văd că până acum (de vreo câteva săptămâni) nu am probleme cu el. Mai are cineva hosting de la IPV? Şi dacă dacă da ce părere aveţi?
Pentru viitor m-ar interesa un alt pachet de hosting, ce mi-aţi putea recomanda?
la ce bani ?ce ai inclus ?
Doresc sa schimb hostul site-ului de jocuri din semnatura si m-ar interesa un serviciu de hosting strain sau romanesc. As dori sa am posibilitatea sa adaug mai multe domenii si plata sa fie cu cardul.Pretul sa fie pana in 5, maxim 6$/luna. Sa am trafic 50gb, spatiu 1gb si cpanel. Un aspect important este ca incarcarea site-ului meu sa fie rapida. Multumesc.
Am vazut oferta de la lunarpages.com. Ce parere aveti de ei?
Ultima modificare făcută de Costin; 29th January 2009 la 21:12.
Eu as incerca hostgator.com, dar si lunarpages am auzit ca sunt ok
De ce sunteti atrasi de aceasta teapa "nelimitat" in ceea ce priveste spatiul si traficul de la firmele de hosting in special cele din strainatate?
In plus, esti hostat pe un ip strain (afecteaza seo), ai timp de acces mult mai mare decat chiar un server de balcon din eu stiu ce orasel din Romania.. etc
au ping 50 ceea ce se incadreaza in "bine", dar preturile par cam mari insa probabil e una din putinele firme de afara ce nu fac overselling si iti arata exact cat iti da pentru banii aia.
am un cupon de 50% reducere, pe unde pot sa il "arunc" pe forum?
Aici sunt intru totul de acord cu tine!!!
Acu un an si ceva mi-am luat host de la hostgator.com , aveam un domeniu cu trafic putintel , tot recomandam hostgator in stanga si in dreapta..
Tot m-am dezvoltat si eu , am mai creat 2 siteuri , deci in total 3 siteuri hostate , un trafic undeva la 1500-2000 vizitatori/zi/site si primesc un e-mail surpriza de la ei : We have temporarly blocked your account!
Am ramas mascain e-mail scria ca siteurile mele afecteaza performanta serverului si imi recomanda sa trec pe server dedicat
..deci tind sa cred ca totul a fost gandit de la inceput.. By the way , nu am acces la mail , cpanel , nimic ...
Deci fiti atenti inainte sa alegeti hostgator.Daca aveti de gand sa va extindeti..luati alt host![]()
Just me!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)