Eu lucrez cu cei de la rohost.com. Nu am minusuri momentan pentru ei
Eu lucrez cu cei de la rohost.com. Nu am minusuri momentan pentru ei
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri. Mi-au fost de mare ajutor. Mi-am luat hosting la MXhost si domeniu .ro pe viata.
Mai ma o intrebare va rog.
Eu am un plan pentru un magazin virtual de cadouri. Activitatea se va desfasura pe firma mea. Este obligatoriu ca domeniul de pe care vand sa fie luat tot pe firma? Eu l-asi lua pe persoana fizica, imi este mai usor ca nu tre sa ma duc la banca (platesc cu card) ...si firma cine stie cand va da faliment
Exista vreo lege care spune ca activitatea online a unei firme trebuie sa se desfasoare pe un domeniu aflat(cumparat) pe numele aceleiasi firme?
Ultima modificare făcută de marcos29; 22nd September 2008 la 14:48.
Nu are importanta daca il cumperi pe persoana fizica sau juridica. Dar eu iti recomand sa-l cumperi pe firma, asa vei avea mai mult credibilitate in fata anumitor clienti pt. ca datele din whois vor fi publice.
Si eu recomand sa il cumperi pe firma / persoana juridica daca se vrea a fi un magazin online.
Asta pentru ca cei de la Rotld au ascuns toate datele din whois pentru persoanele fizice.
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 22nd September 2008 la 21:08.
daca e pe VIATA este perfect![]()
Este "pe viata" pana cand se hotaraste Rotld-ul sa scurteze perioada![]()
Eu am pe gazduire.com.ro si sunt foarte multumit. E adevarat ca am inteles ca este nou pe piata si am ajuns la iei printr-un mail dar sunt foarte multumit. vi-l recomand.
desi au trecut doar doua saptamani de cand ai luat hosting vroiam sa intreb cum este, probleme ceva? Imi trebuie si mie hosting in RO si ma gandeam tot la mxhost.Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri. Mi-au fost de mare ajutor. Mi-am luat hosting la MXhost si domeniu .ro pe viata.
As avea nevoie si eu de host, pentru 4 site-uri(un blog in romana, 1 site de jocuri in romana si 2 site-uri in engleza). Nu cred ca am nevoie de gazduire din Romania.Imi puteti recomanda ceva? Dar sa platesc direct cu cardul. Bine ar fi sa fie plata lunara.
Multumesc![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)