Eu folosesc edomenii.ro, colaborez cu ei de 5 ani si nu am avut probleme cu ei indiferent de site-ul/site-urile hostate la ei.
Eu folosesc edomenii.ro, colaborez cu ei de 5 ani si nu am avut probleme cu ei indiferent de site-ul/site-urile hostate la ei.
Eu folosesc de jumatate de an serviciile romarg.ro ca downtime nu stralucesc, ca preturi sunt cam marisoare si spatiul oferit pe server foarte mic in schimb ofera trafic nelimitat si add-on domenii aditionale in acelasi cont mai multe fata de restul din romania.
Acum sincer sa fiu nici nu stiu care sunt cei mai buni de la noi...vad ca majoritatea spun mxhost.ro
Ultima modificare făcută de supercar; 19th March 2009 la 15:01.
trafic nelimitat = marketing
Nu poate exista trafic nelimitat.
Defapt, firma respectiva ofera trafic "necontorizat" ceea ce difera foarte mult de "nelimitat". Cat trafic consumi lunar din acel "nelimitat"?
Gazduire Domenii - gazduire web Romania
si alte conditii ,sa nu faci load mare,sa nu ai vizite multe...cand ti lumea mai draga te suspenda ca sa treci pededicat...blablabla
De hostway.ro ce ziceti? 26Ron pe luna trafic nelimitat.
500MB doar ...
Cred ca da, dar sunt uimit cat de greu se invata lumea minte cu acest "nelimitat"![]()
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)