Cu site-ul de jocuri e posibil sa fie mai greu daca e mare, pt. ca la un moment dat o sa folosesti prea multe resurse daca iti cumperi un pachet de hosting shared.
Cu site-ul de jocuri e posibil sa fie mai greu daca e mare, pt. ca la un moment dat o sa folosesti prea multe resurse daca iti cumperi un pachet de hosting shared.
Site-ul de jocuri are cam 200mb cu tot cu jocuri, dar la cei 100 de vizitatori pe care ii am pe zi nu cred ca va consuma prea multe resurse...Dar de accea nu vreau hostgator.
Va recomand hostingbit.com . Datacenter-ul e in Romania si preturile sunt foarte convenabile:
1 gb spatiu / 2$
5.5 gb / 6 $
90 gb / 10 $
In cateva luni de cand am cont, nu am avut nici un fel de probleme .
Site-ul pare ceva scam... totul in engleza pe el, HostingBit Inc., minister-ul finantelor n-a auzit de firma cu numele asta. Pe ce firma ti si-a emis factura?
La unele domenii apare la who.is cineva de prin uk:
Hostingbit
Shane *** ()
flat 4
6 Lu****
Blackpool
Lancashire,FY53BE
GB
Am cont de 6 luni si ceva . Nu am pastrat e-mail-ul .
Contact informations:
HostingBit Inc.
200588 Craiova, DolJ
Bld. Dacia nr. 65.
Telephone: +40 770 852 615
Telephone: +40 764 049 148
http://hostingbit.com/contact.html
Intreaba-i pe ei nu pe mine ...
De ce nu ar fi site-ul in engleza daca se adreseaza si posibililor clienti din afara tarii? In plus, domeniul contine 2 keyword-uri in engleza, relevante pentru continut.
Ultima modificare făcută de ghostdlr; 11th November 2008 la 17:11.
Ai cont la ei de cand e inregistrat domeniul lor, din aprilie, sigur nu cunosti proprietarul sau esti chiar el?![]()
Poate am exagerat putin ... am cont de la sfarsitul lui iunie sau inceputul lui iulie. Si nu, nu sunt proprietarul .
Ultima modificare făcută de ghostdlr; 12th November 2008 la 14:23.
eu lucrez de 2 ani numai cu mxhost si sunt foarte multumit. suport online prompt etc..
Am luat si eu la mxhost acum 2 luni si sunt multumit, se raspunde la email in cateva minute, site-urile se incarca bine in browser...
Ultima modificare făcută de arrasoft; 4th December 2008 la 10:38.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)