Pagina 10 din 16 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 152

Subiect: Hosting recomandat in Romania

Uxela este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    21st February 2016
    Posturi
    25
    Putere Rep
    19

Implicit

Mie in Romanica mai nou imi place de webland.
    Am testat un VPS managed de la ei cateva zile si mi s-a parut foarte ok pentru pretul cerut.
    Control panel-ul mai trebuie ceva lucrat dar VPS-ul era foarte rapid.
    Au o tehnica interesanta de accelerare. Intrebati-i cum functioneaza. Mie imi ia prea mult timp sa explic aici.

Daniel Stroe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th September 2013
    Locaţie
    CALARASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    126
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am picat in aceeasi capcana. Am luat cu plata pe 1 an pe 3 iunie, dupa ce au trecut cele 30 zile in care puteam recupera banii platiti , au inceput problemele.
    Cele 2 site-uri gazduite erau picate pe motiv de ABUSE RESURSE . Aceleasi 2 site-uri , aceeasi configuratie ca in primele 30 zile. Am rezolvat problema cerandu-le sa dea redirect la unul din site-uri (practic nemaifiind hostat la ei) , dupa mai putin de 1 saptamana, aceeasi problema. Am mutat site-ul pe alt host si am cerut oprirea serviciului si restituirea sumei ramase, totul acum o luna. Mi-au spus ca nu-mi pot restituii contravaloarea celor 10 luni ramase.
    Surpriza a fost cand am incercat sa accesez cpanel -ul si nu am putut. Am trimis tiket, raspunsul a venit imediat:

La depunderea cererii de reziliere aveti doua optiuni si anume anularea serviciului la finalul perioadei preplatite si anularea serviciului imediat. Dumneavoastra ati depus cererea de reziliere cu anularea serviciului imediata.
    Asadar suma achitata nu se returneaza conform Termeni si Conditii Webfactor : "Clientii au dreptul la rambursul integral pentru serviciile oferite in termen de 30 zile de la plasarea comenzii. Dupa expirarea perioadei de 30 zile nu se ramburseaza plata pentru platile efectuate."

Deci si fara host si fara bani!
    Ganditi-va de 2 ori cand ve-ti face alegerea de a achizitiona un serviciu de la ei.
    NU WEBFACTOR

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
    Nu-ti recomand webfactor. Am avut probleme tehnice serioase (inclusiv schimbarea neanuntata unui server pe care aveam un cont share (IP dedicat), si m-am trezit cu toate websites gazduite la ei punctand spre un website cu muzica populara). Cand le-am semnalat, nici macar scuze nu si-au cerut, doar m-au anuntat ca a fost o problema DNS si ca au rezolvat. Dupa asta am mutat tot de la ei. Si au mai fost, daca vrei iti trimit tichetele, ca le-am pastrat.

Pauliuc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2016
    Vârstă
    31
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ce hosting ti-as recomanda din romania ar fi Claus Web, au preturi foarte bune, suportul tehnic este bun, eu am gazduire la ei de 3 ani si in tot acest timp nu am avut nici o problema, sunt foarte maleabili si te ajuta in orice mod posibil.

hyde este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th December 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    48
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Eu am hosting la Mxhost cu cloudflare activat. NU am nimic de reprosat la viteza si stabilitate - uptime 99,99%. In schimb am probleme pe partea de mailuri trimise de pe adresele oficiale de email ale firmei catre mailuri pe yahoo, gmail si alte servere particulare. 50% dintre ele ajung in spam, daca mai au si un atasament pdf e jale. Desi am incercat cu tickets sa rezolv s-ar parea ca nu se rezolva. Ca si ps. am nevoie de ajutor de la cineva priceput cu setarea dkim si spf ca am ajuns la capatul rabdarii...
    Pentru detalii PM va rog.

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Ma alatur si eu celor ce recomanda Claus Web, datorita serviciului de suport. Am avut o problema la ei, (am observat ca cineva sa sparga unul din site-uri) le-am trimis un email si dupa vreo doua schimburi de mesaje, m-a sunat personal sefu' al mare care s-a aratat foarte interesat de problema si impreuna am ales solutia cea mai buna. Asta nu ar fi ceva deosebit, daca nu se intampla undeva in jurul orei 23.00. Asa ca ii recomand cu caldura.

Maria Ene este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd March 2015
    Posturi
    95
    Putere Rep
    21

Implicit

Mihai, ti-am trimis un mesaj. Am avut colaborari cu persoana respectiva si cred ca este foarte serioasa.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

La xServers, pe un site de test:
    regen-thumbnails.jpg
    Prima imagine are si rezolutia afisata, sa nu credeti ca cine stie ce postere am pus. Celelalte imagini sunt majoritatea 700 x 700 px.
    Trageti voi concluziile, eu oricum nu-i recomand pentru gazduirea shared.

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    19

Implicit

Eu din martie tot stau la hangarhosting, sunt foarte multumit!

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    La xServers, pe un site de test:
    regen-thumbnails.jpg
    Prima imagine are si rezolutia afisata, sa nu credeti ca cine stie ce postere am pus. Celelalte imagini sunt majoritatea 700 x 700 px.
    Trageti voi concluziile, eu oricum nu-i recomand pentru gazduirea shared.
    Ai mai incercat si la alta ora? Nu ar fi putut fi doar in acel moment / acea perioada problema?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Mereu am avut probleme. A fost o colaborare care a inceput urat si se termina in acelasi ton.
    Inainte de a plati promisiuni iar dupa ce am platit am asteptat cateva zile sa imi activeze contul. In perioada asta rugaminti, mailuri, telefoane, insistente, etc. Stiu ca suna aiurea dar alea au fost zile platite in care ei nu au oferit serviciul si asta fara sa prelungeasca perioada contractuala.

Am mutat la ei doua site-uri (cele mai mici) de pe un alt cont shared care functiona ok, si au inceput problemele cu incarcarea paginii. Cand era ok, cand asteptam zeci de secunde sa se incarce o pagina. Niciodata nu s-a rezolvat, site-urile mele erau problema, serverul lor era ok. Bineinteles imi recomandau mereu un server dedicat. Pentru doua site-uri WP banale cu putin peste 300 de unici pe zi? Ca da, cand le-am mutat inca aveau trafic La scurt timp au picat si le-am cam lasat in paragina, m-am ocupat de alte proiecte.

Acum am cam usurat contul, asa ca am instalat acolo un WP de test. In ciuda a ceea ce pare nu e un magazin online, articolele au fost pe blog, deci fara woocommerce si cu doar doua module active. In ziua respectiva am avut pe cont sub 100 de vizualizari de pagina si sub 40 de unici.

Faptul ca am scris aici nu e o razbunare ci un ajutor din partea mea. E cu atat mai bine pentru ei cu cat constientizeaza mai repede ca nu pot primi un feedback bun daca ofera servicii proaste. Si mie asta mi-au oferit.

Pagina 10 din 16 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. registrar pentru backorder recomandat?
    De Mihai_Is în forumul Domenii
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th June 2014, 21:20
  2. Recomandare Hosting Romania
    De ionutcib în forumul Hosting
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd February 2012, 18:07
  3. Radio hosting in Romania?
    De ioan11bl în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 14:17
  4. Hosting Afara Sau In Romania?