5th September 2016, 14:41
1 out of 1 members found this post helpful.
Am picat in aceeasi capcana. Am luat cu plata pe 1 an pe 3 iunie, dupa ce au trecut cele 30 zile in care puteam recupera banii platiti , au inceput problemele.
Cele 2 site-uri gazduite erau picate pe motiv de ABUSE RESURSE . Aceleasi 2 site-uri , aceeasi configuratie ca in primele 30 zile. Am rezolvat problema cerandu-le sa dea redirect la unul din site-uri (practic nemaifiind hostat la ei) , dupa mai putin de 1 saptamana, aceeasi problema. Am mutat site-ul pe alt host si am cerut oprirea serviciului si restituirea sumei ramase, totul acum o luna. Mi-au spus ca nu-mi pot restituii contravaloarea celor 10 luni ramase.
Surpriza a fost cand am incercat sa accesez cpanel -ul si nu am putut. Am trimis tiket, raspunsul a venit imediat:
La depunderea cererii de reziliere aveti doua optiuni si anume anularea serviciului la finalul perioadei preplatite si anularea serviciului imediat. Dumneavoastra ati depus cererea de reziliere cu anularea serviciului imediata.
Asadar suma achitata nu se returneaza conform Termeni si Conditii Webfactor : "Clientii au dreptul la rambursul integral pentru serviciile oferite in termen de 30 zile de la plasarea comenzii. Dupa expirarea perioadei de 30 zile nu se ramburseaza plata pentru platile efectuate."
Deci si fara host si fara bani!
Ganditi-va de 2 ori cand ve-ti face alegerea de a achizitiona un serviciu de la ei.
NU WEBFACTOR

Postat în original de
Ovidescu
Nu-ti recomand webfactor. Am avut probleme tehnice serioase (inclusiv schimbarea neanuntata unui server pe care aveam un cont share (IP dedicat), si m-am trezit cu toate websites gazduite la ei punctand spre un website cu muzica populara). Cand le-am semnalat, nici macar scuze nu si-au cerut, doar m-au anuntat ca a fost o problema DNS si ca au rezolvat. Dupa asta am mutat tot de la ei. Si au mai fost, daca vrei iti trimit tichetele, ca le-am pastrat.
27th October 2016, 10:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Ce hosting ti-as recomanda din romania ar fi Claus Web, au preturi foarte bune, suportul tehnic este bun, eu am gazduire la ei de 3 ani si in tot acest timp nu am avut nici o problema, sunt foarte maleabili si te ajuta in orice mod posibil.