Eu as fi dispus sa achizitionez pachete mici pentru impingatoare.
Deci un pachet gen 1 Giga spatiu cu 20-30 Giga trafic lunar (desi, din ratiuni de marketing, probabil ai avea mai mult succes daca ai oferi trafic necontorizat - oricum un site mic nu va consuma niciodata nici 5% din banda pe care i-o oferi) cred ca ar fi suficient. Nu ma da neaparat pe spate faptul ca oferi ssd (vorbesc strict prin prisma nevoilor mele actuale). As aprecia insa daca in pretul abonamentului poti oferi ip dedicat gratuit. Tot din ratiuni de marketing ai putea oferi baze de date nelimitat, adrese de email la fel, and so on. Oversellingul, facut cu cap, iti poate aduce destul de multi clienti platitori.
Ah, si incearca sa oferi un suport de 10 stele, indiferent de cat e de "idiot" e cel de la capatul celalalt. Asta face cu adevarat diferenta, chiar daca preturile nu sunt neaparat mult mai mici decat ale concurentei.
CA si locatii, personal m-ar incanta ceva in uk, us sau ro. Ca pret ... cat mai ieftin, evident.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!