pt a ma convinge e necesar ca pachetele sa aduca ceva in plus fata de cele pe care le am (si care au avantajul ca sunt probate / de incredere), altfel n-ar avea sens sa ma mut;
de obicei la shared prefer sa am pachete mici (dar nu foarte), un minim de 3 domenii permise e un avantaj considerabil, macar posibilitatea de a adauga usor ip dedicat (daca nu e deja inclus), usurinta in instalare si backup si evident.. cat mai ieftine;
personal, as putea cumpara si tot felul de pachete nisate pe diverse scopuri: shared cu ruby (pt redmine de ex), shared cu nginx (il folosesc pe vpsuri cu rezultate f bune si daca as putea l-as lua si pt shared), shared cu acces macar partial ssh (de ex pt a folosi git sau drush - o unealta foarte puternica pt drupal);
cred ca scoase la niste preturi / resurse decente ar avea cautare;
asta chiar ar fi o idee buna de afacere zic eu, insa in afara planului meu momentan.. asa ca poate beneficiez de ea din partea de client daca tot nu o fac din parte de provider :)
poti arunca o privire si la digitalocean (chiar daca ei nu ofera shared) sa vezi in ce masura ideile / ofertele lor te ajuta sa le imbunatatesti pe ale tale;