Salutare, am și eu o problemă și sper să ajung alături de voi la o concluzie. Treaba stă în felul următor, aseară un proiect a fost suspendat pentru că mânca resurse prea multe. Trafficul este de aproximativ 10.000 vizitatori pe zi. Eu îl țineam pe un shared din rusia (webhost1.ru) și nu am avut probleme până acum, însă aseară CPU era de 118, am observat că și săptămâna trecută era CPU între 100 și 150. Aș vrea să trec cu acel site pe un VPS, însă nu am mai lucrat cu așa ceva și aș avea nevoie de o firmă serioasă cu un suport bun pentru asemenea serviciu. Am vorbit cu cei de la NShost la telefon și mi-au oferit un VDS de-al lor configurat bine însă la un preț de 600 RON, deci scump domne. Mă gândeam să încerc primul plan de la XServers, însă un prieten a avut probleme la ei cu asemenea produs, o configurație proastă. Prin urmare sper să găsesc o soluție bună cu ajutorul vostru, VPS sau Shared, dacă a mers pe Shared din septembrie 2011 până acum.
În orice caz, site-ul este pe WordPress și nu am un plugin de Chache, mă gândeam că ar fi bun și unul pentru a mânca mai puține resurse.

Răspunde cu citat