nici eu nu recomand despregazduire.ro. folosesc fara probleme hosting de la clausweb.
eu nu am mai raspuns ca nu are rostNE spune,asteapta , ne recomanda (tot el).Em am primit un raspuns ca sunt amuzant
![]()
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Am avut si eu hosting de la romarg doua luni, am venit de la ei deoarece vechiul hosting mi-a blocat permanent si irevocabil(nici in ziua de azi nu stiu cum au reusit) IP-ul.
Doua luni ne-am prefacut ca nu ne cunoastem, eu n-am avut nevoie de ei, ei n-au avut nevoie de mine. Pot spune doar ca site-urile se miscau incet, mai ales imaginile se incarcau mult prea greu pentru romania. Iar in ultima saptamana site-urile aveau momente in care se incarcau in peste 10 secunde(motiv pentru care am fost penalizat de google).
Suportul, privind modul de vorbire, e bestial. Le-am spus sa-mi stearga contul deoarece ma stresau lunar cu emailuri cu facturi pe luni in care eu nu mai aveam hosting la ei, si au fost foarte draguti cerandu-mi feedback. Insa si in ziua de azi, dupa o luni dupa ce am vorbit cu ei, nu l-au sters.
In concluzie, e un hosting bun daca nu aveti alternative!![]()
HOSTICO.ro...azi m-am mutat la ei..vad ca sunt ok
Recomand Mxhost
Am 3 conturi de gazduire si un Reseller la mxhost si totul se misca foarte ok.
La ticket se raspunde in 10-15 minute
Restaurare baza de date 10 minute
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)