Daca topicul se cheama " ce parere aveti de romarg " ce legătura au recomandarile spre alte servicii de hosting ?
Daca topicul se cheama " ce parere aveti de romarg " ce legătura au recomandarile spre alte servicii de hosting ?
doream un dedicat de la romarg, dar dupa asa recenzii
apropo stie cineva daca acei 1000mbps uplink de la dedicate e real uplink?
P.S.: folosesc mxhost de 2 ani si is ok, pe partea de suport raspund si sambata la 2 dimineata, bine dupa cateva ore dar tot e ok
plus ca is darnici, am cerut de exemplu un dedicat pentru test o zi (avand altul) si mi l-au oferit rapid. Plus ca nu is deia a trecut luna de plata ti-a inchid serviciul, am stat cu un dedicat o saptamana fara sa platesc si nu l-au oprit. Is de treaba.
La mine au dat-o in bara inainte sa apuc sa testez serviciile lor. Am ceurt banii inapoi si gata. Oricum din momentul in care am cerut banii inapoi s-a schimbat total atitudnea lor, din pacate trecusera deja 7 zile, iar ceilalti m-au rezolvat in 6-8 ore mergand pe incredere ca le-am platit factura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)