Chiar e amuzanta intrebarea. Mai detin conturi si la firmele recomandate de 1-2 ani. Nu fac reclama pentru ca nu castig nimic si nu am de ce sa fac reclama.
Versiune printabilă
nici eu nu recomand despregazduire.ro. folosesc fara probleme hosting de la clausweb.
eu nu am mai raspuns ca nu are rost :)) NE spune,asteapta , ne recomanda (tot el).Em am primit un raspuns ca sunt amuzant :))
Am avut si eu hosting de la romarg doua luni, am venit de la ei deoarece vechiul hosting mi-a blocat permanent si irevocabil(nici in ziua de azi nu stiu cum au reusit) IP-ul.
Doua luni ne-am prefacut ca nu ne cunoastem, eu n-am avut nevoie de ei, ei n-au avut nevoie de mine. Pot spune doar ca site-urile se miscau incet, mai ales imaginile se incarcau mult prea greu pentru romania. Iar in ultima saptamana site-urile aveau momente in care se incarcau in peste 10 secunde(motiv pentru care am fost penalizat de google).
Suportul, privind modul de vorbire, e bestial. Le-am spus sa-mi stearga contul deoarece ma stresau lunar cu emailuri cu facturi pe luni in care eu nu mai aveam hosting la ei, si au fost foarte draguti cerandu-mi feedback. Insa si in ziua de azi, dupa o luni dupa ce am vorbit cu ei, nu l-au sters.
In concluzie, e un hosting bun daca nu aveti alternative! :)
HOSTICO.ro...azi m-am mutat la ei..vad ca sunt ok
Recomand Mxhost
Am 3 conturi de gazduire si un Reseller la mxhost si totul se misca foarte ok.
La ticket se raspunde in 10-15 minute
Restaurare baza de date 10 minute