daca e vorba de mamicamea ...vad ca ai o problema de dns (sunt nefunctionale nameserverele) , deci uita mai greu inregistrarile dns (care sunt niste ip-uri) un serviciu care verfica la cateva minute uptime-ul .. verifica aici http://www.intodns.com
daca e vorba de mamicamea ...vad ca ai o problema de dns (sunt nefunctionale nameserverele) , deci uita mai greu inregistrarile dns (care sunt niste ip-uri) un serviciu care verfica la cateva minute uptime-ul .. verifica aici http://www.intodns.com
Ultima modificare făcută de avram; 24th March 2013 la 21:40.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
inteleg ca esti nervos, dar cred ca este un moment, nu o stare de fapt.
in doi ani mi au raspuns aproape instant la orice probleme, inclusiv noaptea.
Mi sa raspuns de in sfarsit de seful lor Adrian, am trimis mail pe emailul personal (nu imi place sa fac asa ceva), dar inca nu sa rezolvat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Rezolva problema, ca sa poata posta sotia pe topicul mamicilor de septembrie. E in sevraj, nu alta =))
dupa 3 ore si jumatate e rezolvat.
Inca nu am inteles care a fost problema
LE: Se pare ca serverul a trebuit resetat direct din datacenter
Multumesc si scuze de cuvintele mai dure, dar cand nu exista comunicare si nu primesc raspunsuri devin irascibil
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am avut w.e trecut o problema (server picat) si au raspuns ca stiu despre problema si au remediat-o in 2 ore (asta se intampla sambata). Azi (duminica) am pus o intrebare ce nu necesita raspuns urgent, si mi-au raspuns dupa aproximativ o ora. In general, au un suport foarte prompt, dar cand apare o sesizare, probabil intai investigheaza, de aceea dureaza ceva mai mult. Cum ar fi sa primesti un raspuns..."nu stim ce e...".?
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Confirm si eu ca am primit suport promt si mi s-au rezolvat probleme si la 3-4 dimineata, Mxhost imi par foarte ok, probabil a fost o exceptie cu tine lovelife, ai avut ghinion.
MxHost e una din cele mai vechi si mai serioase firme de hosting din Romania. Se intampla si la case mai mari sa mai fie cateodata probleme, nimeni nu e perfect.
@alecs
Se transmite un email automat de confirmare a deschiderii ticketului. Si probabil, cel mai important pentru mine ca si client, este nu faptul ca mi se raspunde "Hello, sun Popescu..." si problema sa dureze 3 zile, ci faptul ca se remediaza rapid problema sau se ofera ajutor atunci cand il cer.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)