Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Ajutor reseller account

dumars este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th June 2011
    Posturi
    135
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @dumars, Ma omule, ti-o spun sincer, si te rog sa nu te superi pe mine:
    * Ai habar in ce te bagi?
    * Esti in stare sa oferi suport 24/7 ?
    * Tu ca vanzator de servicii, esti in legalitate? Poti emite factura pentru aceste servicii?
    * ce faci daca in primele luni nu o sa ai decat doi clienti si nu vei putea acoperi costurile? Iti bagi picioarele si da-i in masa pe fraierii care au luat de la tine un pachet de gazduire?
    m-am gandit ca e o afacere profitabila, dar pot invata repede fiinda ca am experienta pe net. Problema apare la facturare, ceea ce nu o pot oferi. Ma voi orienta doar pe clienti, nu firme ce vor factura. De oferit support 24/7 pot oferi ca ma ajuta un prieten, aia nu ar fi o problema. Problema e la inceput de drum tot timpul. Va trebui sa fac putin seo si PPC pentru a atrage clientii.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dumars Vezi Post
    m-am gandit ca e o afacere profitabila, dar pot invata repede fiinda ca am experienta pe net. Problema apare la facturare, ceea ce nu o pot oferi. Ma voi orienta doar pe clienti, nu firme ce vor factura. De oferit support 24/7 pot oferi ca ma ajuta un prieten, aia nu ar fi o problema. Problema e la inceput de drum tot timpul. Va trebui sa fac putin seo si PPC pentru a atrage clientii.
    Webhostingul nu e o afacere atat de profitabila pe cat crezi tu. Nu la nivelul la care esti tu acum
    Ce client crezi tu ca va cumpara de la tine un serviciu, daca nu poti oferi factura si contract? Le dai cuvantul tau ca ai un serviciu bun?
    Cam cum crezi tu ca se cheama ceea ce vrei tu sa faci?
    Esti mult prea naiv daca tu crezi ca vei avea succes pe o piata deja suprasaturata.
    Sa ma ierti daca par un pic dur si pe alocuri ironic, dar o fac spre binele tau, nu as vrea sa iti frangi aripile la inaltime. Mai bine ti le frangi cat esti pe pamant.
    Spor.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Va trage si el o mica teapa daca nu merge, ce te bagi tu @roby neavenitule nu stii sa faci o afacere de succes si acum sunteti invidiosi pe acesta afacere ceva rupe serverele
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    28

Implicit

Cum poti spune ca web hostingul este o afacere profitabila? Ti-ai pus intrebarea de ce ar cumpara lumea de la tine si nu de la firme vechi si la care au garantia ca nu vor intampina probleme?
    Tu vrei sa oferi servicii in materie de hosting de pe un reseller amarat? Pai unde este profitul aici?

Parerea mea e ca nu ai nici cea mai mica idee ce-ti ofera viitorul daca mergi pe drumul asta. Pe langa faptul ca pierzi foarte mult timp nici nu o sa ai prea mare profit. Posibil sa ai profit 0 chiar.

Mai bine te-ai axa pe o nisa pe care o stapanesti si devii capitan acolo.
    in progress...

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    38

Implicit

Am incercat treaba asta in anii trecuti si desi imi aduceam clienti carora le realizam site-ul asta se intampla suficient de rar incat sa nu imi pot acoperi cheltuielile, astfel ca trebuia sa bag din buzunar bani sa platesc lunar hostingul, contabilul, forfetarul care aparuse intre timp ...
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th June 2011
    Posturi
    135
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cum ma voi descurc fara factura? poate cineva sa-mi explice?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de dumars Vezi Post
    Cum ma voi descurc fara factura? poate cineva sa-mi explice?
    Simplu. Legal nu poti vinde servicii daca nu poti oferi contract/factura. Ceea ce vrei tu sa faci este o tiganie ieftina. Si asta e doar una din problemele tale. Una ar fi lipsa experientei. Tu vrei sa operezi pe inima, dar nu ai tinut in viata ta un scalpel in mana. A doua ar fi lipsa infrastructurii. Nu poti face un business de agest gen avand un cont de reseller. Dupa cum ti-au spus colegii, daca unul dintre clientii tai face o magarie, s-a dus de suflet contul tau. Ce faci atunci cu ceilalti clienti?
    Si ar fi muuul mai multe de povestit.
    Si cu asta ma retrag din acest thread, caci vad ca desi tie iti spun mai multi ca esti beat, refuzi sa te duci la culcare (metaforic vorbind)
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th June 2011
    Posturi
    135
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt putin prea optimist, dar asa cum spui tu, fara factura nu merge treaba. Nu se merita. Dar nu-i nimic, incerc sa vad ce pot rezolva. Mersi pentru sfaturi.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Sanse ZERO de reusita. Si nu sunt pesimist, ci optimist. Nu ai nici 0,01% sanse sa iti mearga super mega afacerea in care nu ai de investit nici $50.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th June 2011
    Posturi
    135
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Sanse ZERO de reusita. Si nu sunt pesimist, ci optimist. Nu ai nici 0,01% sanse sa iti mearga super mega afacerea in care nu ai de investit nici $50.
    Eu m-am gandit in felul urmator, fac site, cumpar reseller account, optimizez site-ul si creez backlink-uri + fac reclama la forumurile din romania si in ziar. Mai imi vin mie niste idei dar momentan nu. Prin cativa clienti si investest din nou in publicitate si SEO.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Account Limits
    De Iulian Grecu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 7th February 2014, 11:33
  2. your account has benn limited
    De broski în forumul PayPal
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 24th September 2011, 15:00
  3. Your account is limited
    De Mihai Alexandru în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9