Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Ajutor reseller account

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Se vede ca n-ai avut in viata ta o afacere sau macar o tentativa de afacere in online. Ce reclama/ optimizare sa faci tu in 3 luni? Cu $50? Cred ca glumesti. Eu zic sa stai cuminte, ca nu vrei sa iti vina clientii pe cap ca nu au nu stiu ce modul instalat, ca nu le merge serverul de mail, ca limita la ram e de 32mb si ei au nevoie de 64, sa iti ceara vreunul factura.

In plus, pe langa site, ai nevoie de whmcs. Numai licenta pe ala e 16$ pe luna.

Reseller nu se ia sa iti faci firma de host, ptr aia iti trebuie cel putin 1-2 servere dedicate cumparate/colocate undeva.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

dumars este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th June 2011
    Posturi
    135
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Se vede ca n-ai avut in viata ta o afacere sau macar o tentativa de afacere in online. Ce reclama/ optimizare sa faci tu in 3 luni? Cu $50? Cred ca glumesti. Eu zic sa stai cuminte, ca nu vrei sa iti vina clientii pe cap ca nu au nu stiu ce modul instalat, ca nu le merge serverul de mail, ca limita la ram e de 32mb si ei au nevoie de 64, sa iti ceara vreunul factura.

In plus, pe langa site, ai nevoie de whmcs. Numai licenta pe ala e 16$ pe luna.

Reseller nu se ia sa iti faci firma de host, ptr aia iti trebuie cel putin 1-2 servere dedicate cumparate/colocate undeva.
    Am licenta WHMCS gratis de la reseller, dar vreau sa va intreb, cum as putea face rost de clienti care nu vor factura? Imi puteti da niste forumuri sa-mi incerc norocul. Daca nu prind nici un client, renunt la reseller.

Multumesc,
    Gabriel

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Eu cred ca topicul asta ar trebui inchis, pana nu intram in penibil. Dumars, noi aici nu ne jucam, sunt alte forumuri unde poti discuta despre afaceri cu 10$ investiti.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Account Limits
    De Iulian Grecu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 7th February 2014, 11:33
  2. your account has benn limited
    De broski în forumul PayPal
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 24th September 2011, 15:00
  3. Your account is limited
    De Mihai Alexandru în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9