Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: problema plata neautorizata Hosting

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

De acord cu cele scrise mai sus, in sistemul banacar sunt angajati extrem de multi incompetenti, absolventi de facultate, pe la care treceau doar pe la examene, angajati pe pile. De la experiente cu plati prin WU si pana la multe alte situatii, cei din banci se bazeaza pe putinele informatii ale clientilor, zice ceva de genul "nu se poate" si clientul pleaca.

p.s. Cardul mastercard pe care-l folosesc la plati este inrolat intr-un sistem de securitate. Cand il folosesc la plati online, trebuie sa introduc si un user si o parola. Ma intreb dac ain situatia asta se mai pot incasa bani "neautorizat", sa zicem.

p.s. 2 pentru serviciile cumparate de afara prefer sa folosesc paypal-ul
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Și eu tot pe Paypal merg, doar pentru un domeniu exotic folosesc cardul pentru că nu am avut de ales la registrarul ăla. În rest dacă un serviciu n-are Paypal caut altul care are.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

@zone ..si eu tot master card am si uite ca m-au taxat.
    inteleg ca paypall ar fi mai ok pentru astfel de tranzactii. din cate stiu este un cont intermediar in care virez banii si din care se fac extrageri.

nu stiu daca am voie sa dau link de pe un ziar on line ( daca nu am sa il stearga moderatorii) :
    cititi si aici cum fara pin daca ti-ai scapat datele de pe card/cardul cuiva, te-ai ars: Bucuresteni, atentie la hotii de carduri! (Video)
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

@diasomie: sunt detalii pe care nu pot sa ti le dau pentru ca sunt strict business.
    Uite ceva asemenator dar specificat pe invoice reminder, in josul paginii:
    Payment will be taken automatically on 28/12/2010 from your credit card on record with us. To update or change the credit card details we hold for your account please login at ..
    Si la domain renewal exista astfel de automated billing. Prin setarile contului (nu cpanel, ci cont client) trebuie/ar trebui sa ai aria de billing unde sa poti face schimbari legate de felul in care sa platesti.
    Chiar si asa, a spune in TOS ca la sfasitul perioadei te facturez este impotriva oricaror legi comerciale. Te facturez DACA continuam colaborarea. ceea ce implica doua variante: eu tac si el la scadenta emite factura sau renegociem pretul si eu spun expres ca in termenii noi continuam.
    Poate in Comercialul nostru, da. La ei, nu. Pe principiul "Tacerea valoreaza consimtamantul" se merge destul de frecvent. Nu iti contest cunostintele juridice atata vreme cat inca nu am licenta luata pe asa ceva. Inca.
    Intorcandu-ne la situatia diferentelor de pret, tot din proprie experienta iti spun ca mi s-a intamplat acum cativa ani (vreo 5) sa achit un serviciu pe 12 luni la un pret de xx $ iar, la reinnoire, noul pret era xx+75% (undeva aproape dublu ) si care era trecut pe automated billing as default.
    Lucrand frecvent cu banca, stii ca exista posibilitatea de a permite creditorilor (furnizorilor) sa incaseze direct din cont fara sa mai fie nevoie de acceptul tau de fiecare data (stiu sigur ca functioneaza pentru ENEL si ING).
    Ca sa eviti chargeback-ul, poti discuta si rezolva pe cale amiabila cerand eventual o prelungire a serviciilor cu x luni, pentru a acoperi diferenta plus despagubiri
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Stiu ca e putin offtopic, dar am avut si eu o experienta chiar amuzanta cu ING:
    Asociatul meu s-a dus la ING si a intrebat daca isi poate deschide un cont + card Visa business atasat pentru firma si i-au zis ca nu deschid decat pentru firme cu x vechime si y capital minim. Peste 2 minute am vorbit la telefon si i-am zis "Du-te si spune-i sa-ti deschida un cont pentru firma, fara sa intrebi daca se poate". A facut asa si i-a deschis

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

EHT.. eu NU am tacut si ei au incasat factura..In toate sistemele de drept legea nu da dreptul comerciantului sa iti incaseze banii fara consimtamantul tau. Iar daca l-ai dat odata ai dreptul sa il retragi. ceea ce am si facut.
    Nu mai stiu in care an de fac. se studiaza si sistemele legislative din alte tari ( civil, penal, principii): codul francez si italian ( dupa care suntem noi inspirati) si in special cel din USA si UK, ca de, ei sunt fruncea.In plus vezi ca in relatiile si litigiile astea se aplica la multe dreptul comercial international care se suprapune peste reglementari locale, tocmai pentru a uniformiza reglementarile dupa niste principii comerciale de bun simt ! stiu ce zic si cu privire la sistemul lor legislativ. pentru ca l-am studiat, fortat evident, pe vremuri.
    ok, le-ai dat datele si consimtamanul, iti opereaza din cont. Le-ai retras consimtamantul..nu mai au voie. i in plus datele cardului si formale de plata Nu mai sunt editabile in panelul de utilizator de la just Host.
    pe forumul hostingtalk am mai intalnit astfel de situatii.

O sa incerc sa negociez o prelungire de inca cateva luni in acelasi pret , macar sa imi dau satisfactie pentru negociere
    Ultima modificare făcută de diasomie; 23rd December 2010 la 12:33.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

EHR
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Din curiozitate m-am uitat prin TOS and how to's. O varianta si, foarte important, exact cum am presupus, gasesti aici.
    Cand ai facut comanda, ai bifat 'I agree with Terms & Conditions". Sa nu crezi ca am ceva cu tine sau ca ii sustin intr-un fel sau altul doar pentru ca avem acelasi tip de business (*) insa nu se risca nimeni la astfel de actiuni pentru care isi pot risca notorietatea/imaginea.
    Ti-am dat hint-urile de mai sus ca sa te pun in garda cu motivatiile pe care le vor aduce in momentul in care le vei reprosa automated charge.

(*) - Stii de ce niciodata nu vei vedea un avocat omorat de un rechin, nu?
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    Din curiozitate m-am uitat prin TOS and how to's. O varianta si, foarte important, exact cum am presupus, gasesti aici.
    Cand ai facut comanda, ai bifat 'I agree with Terms & Conditions". Sa nu crezi ca am ceva cu tine sau ca ii sustin intr-un fel sau altul doar pentru ca avem acelasi tip de business (*) insa nu se risca nimeni la astfel de actiuni pentru care isi pot risca notorietatea/imaginea.
    Ti-am dat hint-urile de mai sus ca sa te pun in garda cu motivatiile pe care le vor aduce in momentul in care le vei reprosa automated charge.

(*) - Stii de ce niciodata nu vei vedea un avocat omorat de un rechin, nu?
    S-ar putea sa fie vorba de justhost.ro, nu .com. Din pacate n-a specificat.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Se refera la .com din ce inteleg eu. Pe de alta parte eu de ex. abia acum aflu ca exista varianta .ro
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

EHR
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    S-ar putea sa fie vorba de justhost.ro, nu .com. Din pacate n-a specificat.
    De .com este vorba. Altfel nu avea loc discutia legata de Dreptul Comercial care poate fi diferit intre RO si USA.

@Aurel: nu vad cum ai putea alege varianta .ro

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema plata AdWords cu card BRD Visa Business
    De SorinCh în forumul Adwords
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 20:40
  2. Domeniu .ro cu plata pe an
    De startblog în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 28th October 2008, 19:54
  3. Hosting romanesc bun cu plata in Paypal.
    De martynesku în forumul Hosting
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st July 2008, 21:20
  4. Plata cu cardul - metoda de plata in magazinul online
    De Marius Ciocan în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 52
    Ultimul Post: 13th August 2007, 11:35
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •