Nu voi face chargeback, directoarea bancii mi-a zis ca am foarte mici sanse pentuca detinerea datelor mele insemna autorizare pentru ei.
In plus daca eu stau la ei pe server in perioada asta, acest fapt poate fi deja folosit ca o dovada ca eu ma folosesc in continuare de serviciile lor. Conform legii daca ma folosesc in continuare de servicile lor insemna ca le-am acceptat colaborarea si implicit pretul. Ar insemna deci pentru ceva sanse de recuperare bani sa ma mut ACUM de la ei pe alt server.
In cazul in care nu castig o sa raman si cu banii platiti la JustHost dar si cu banii platiti la noul host cu care voi contracta.
Momentan "accept" teapa - ca o invatatura de minte. o sa mai stau la ei si urmatoarele 6 luni pentru un tarif mai piperat.
Pe de alt aparte ma bucur ca s-a intamplat asa si cu o suma relativ mica ,, ca sa nu fi avut surprize de proportii cu alte sume mari. Am inteles mai bine sistemul ca sa ma feresc pe vitor. Contul este un cont prin care trec si banii din firma, ceea ce nu e deloc placut.
Nu o percep ca o pierdere financiara ci m-a uimit modul de a abuza al lor.
Foarte amabili au fost pana acum la solutionarea problemelor avute, insa de cand am avut problema aceats adoar emailuri generale si in doi peri mi-au dat. Stiu sa ii "perii" si sa ma dau lovit insa in aproximativ 10 emailuri date nu am avut nici un rezultat, doar generalitati si prostii. Pe scurt - s-au vazut cu banii incasati ..in rest ii doare undeva si fac literatura pe mailuri.
Mai amcateva luni sa mai sap pentru un nou host , acum nu am timp. Apoi le voi transfera.
@Alex Dumitru indiferent ce scrie in TOS, nici un client nu este legat pe viata de furnizor si are dreptul sa rupa legatura la sfarsitul perioadei contractuale. Nu e la limita legii ci este total nelegal sa facturezi si sa incasezi fara aprobarea facturii (mai ales pentru un serviciu care nu a fost facut si mai ales ca i-am informat ca voi continua colaborarea doar daca voi accepta noua oferta)
E rea intentie , probatasi prin mailurile ulterioare. In plus am comparat data de debitare a contului si este mai mica decat data trimiterii facturii pe mail. ADICA JustHost a incasat repede banii din banca si apoi mi-a trimis factura pe mail, toate astea cu 2 saptamani inainte de expirarea perioadei contractuale cu ei. Furt !
INTREBARE pentru ce care au hosturi prin meleaguri straine: cum faceti plata? tranzactie securizata sau tot metode de astea babesti cu datul ultimelor 4 cifre de pe card?

Răspunde cu citat