Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: problema plata neautorizata Hosting

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Da, EHR, ai dreptate .
    Oricum eu am la .com un pachet de reseller si inainte de plata celei de a doua luni ma cam disperasera cu mailuri zilnice ca daca nu platesc la timp pierd continutul. Mailuri trimise cu cateva zile inainte de data scadenta iar contul mi l-ar fi "sters" la 7 zile dupa data scadenta.
    Acum m-am trezit cu un discount de 1 euro si ceva la factura curenta si nu au mai trimis mailuri.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Mailurile alea iti dai seama ca vin cand se face cronjob Daca este setat la 3 ore, vei primi email din 3 in 3 ore. Sunt vreo 4 variante de a anunta clientul pentru factura. De obicei sunt 14, 7, 3, -1, -5 iar dupa un nr de X zile (setat de ei) se intampla ceva gen "Cron Job: Suspending Service - Service ID:"
    M-ar mira sa il stearga (delete account) dupa doar 7 zile; te-au speriat ca sa platesti. La noi cred ca undeva la 20-30 zile este media pentru momentul in care se ajunge la "Terminate".
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Da, asa e, ca toate au venit exact la aceeasi ora. Mi s-a parut aiurea exprimarea in sensul ca sunt primii pe care ii aud cu delete in loc de suspend oricum am platit in perioada celor 7 zile si s-a rezolvat. Nu am inteles inca ce a fost cu discountul de 1 Euro si ceva dar nici nu stau sa pierd timp cu asta.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    Mailurile alea iti dai seama ca vin cand se face cronjob Daca este setat la 3 ore, vei primi email din 3 in 3 ore. Sunt vreo 4 variante de a anunta clientul pentru factura. De obicei sunt 14, 7, 3, -1, -5 iar dupa un nr de X zile (setat de ei) se intampla ceva gen "Cron Job: Suspending Service - Service ID:"
    M-ar mira sa il stearga (delete account) dupa doar 7 zile; te-au speriat ca sa platesti. La noi cred ca undeva la 20-30 zile este media pentru momentul in care se ajunge la "Terminate".
    Eu am la mochahost.com un domeniu neplatit de 3 luni de zile si inca functioneaza perfect. Am lasat doar 1 fisier html cu redirect catre alt site..
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Poate au facut ei renew la domeniu din greseala sau sistemul de billing nu este unul bun. Bafta ta
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Probabil nu au un management automat de billing si contul respectiv le-a scapat din vedere. Oricum asta e o bila neagra mare in ceea ce priveste profesionalismul pentru o firma.

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

1. citeste TOS la orice firma te duci
    2. Cel mai probabil era activat automatic billing, un lucru bun daca esti informat pentru ca nu te trezesti cu contul suspendat si plangi dupa ca ai uitat sa platesti sau erai plecat nu stiu unde, totul e sa citesti inainte sa cumperi.
    3. Folosesti un card cu 3D secure pentru platile pe net, parola de 3d secure nu ti-o cere nimeni, si daca o cere trebe sa fi prost sa le-o dai si fara parola nu poate face nimeni tranzactii de pe cardul tau.
    4. Foloseste un sistem de payment de genul paypal, moneybookers. Daca chiar se intampla ceva acolo poti pune o cerere de refund si daca exista cea mai mica probabilitate ca tu ca si client nu ai primit ce ai vrut sau nu esti multumit (mai ales la servicii) se face refund fara discutii.
    5. Discuta CONCRET cu ei, punele intrebari la obiect si daca iti dau raspunsuri generale sau absurde pune raspunsurile si aici (screenshot) sa vada toti care sunt interesati pe viitor sa foloseasca acea firma.
    Netul e mare si plin de informatii:
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

neworld este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Seerkan are dreptate.

Eu recomand sa folositi sisteme de payment genul paypal. Sunt sigure si poti cere returnarea banilor. Datele de pe card raman confidentiale si uite asa nu ajung pe mana "hotilor". Bafta

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema plata AdWords cu card BRD Visa Business
    De SorinCh în forumul Adwords
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 20:40
  2. Domeniu .ro cu plata pe an
    De startblog în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 28th October 2008, 19:54
  3. Hosting romanesc bun cu plata in Paypal.
    De martynesku în forumul Hosting
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st July 2008, 21:20
  4. Plata cu cardul - metoda de plata in magazinul online
    De Marius Ciocan în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 52
    Ultimul Post: 13th August 2007, 11:35
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •