Salut, va cer sfatul intr-un domeniu in care nu prea ma pricep.
Nu s-a transformat in teapa dar m-am cam fript:
Am contractat cu JustHost in iunie 6 luni de gazduire pentru 25 usd. Am furnizat ultimele 4 cifre de pe card, numele meu, adresa, data expirarii Au emis factura si a fost incasata din contul bancar asociat. A decurs acceptabil colaborarea, nici prea slab nici foarte bine.
in decemrie le arunc un email sa imi trimita o oferta ca mi se apropia termenul si sa vad ce preturi imi oferteaza.
In ziua urmatoare imi vine o factura pe mail de 55 USD, care era declarata ca si platita!
Sun la banca si ei imi spun ca a fost platita din contul meu si nu am ce face. ei sunt autorizati sa imi opereze din cont ORICE SUMA pusa pe o factura.
Prea tarziu deci, chiar daca e o suma "modica". Am desfiintat cardul in urmatoarele minute sa nu mai am surprieze cu sume mai mari. si m-am conversat putin cu ei , dar vorbeam la pereti: " e dreptul lor sa modifice preturile..etc" dar nimic despre incasarea fara consimtamantul meu.
Directorul bancii cu care am vorbit mi-a zis clar ca daca mi-am pirdut cardul/ am furnizat datele de mai sus, oricine , pe baza de factura emisa pentru mine imi poate scoate orice suma din cont!!
INTREBARE multe firme de hosting dinafara fac incasari in temeiul acesta ..ultimele 4 cifre ale cardului, nume, adresa, data expirarii..
Asta inseamna ca se pot juca cum vor cu banii mei?
Voi ce experienta aveti? Vreau un host cu plata prin tranzactie securizata gen Gecad la noi si fara sa mai dau prin mail date de pe card.
Multumesc

Răspunde cu citat