Citat Postat în original de forapathy Vezi Post
asta era ironie?
gmail e mult mai rapid si mai plin de optiuni decat yahoo mail si din ce am testat Chrome pana acum.. se misca mult mai rapid decat IE si renderizeaza CSS-ul cum trebuie.. foloseste WebKit pentru renderizare ca si Safari.(asta inseamna ca daca se vede bine in safari site-ul se vede la fel si in Chrome)

eu unul cand aud pe cineva ca zice ca IE e browser imi vine sa le dau cu ceva in cap.. mai ales dupa ce pierd ore intregi as fac functional CSS in IE (ma refer strict la IE6 )
Nu e ironie,FF ar trebuie sa nu fie numit browser.Cel mai prostesc bug pe care il au e leak memory.Stai tu cateva ore pe FF si dupa crapa,calculatoru moare...

La capitolu asta IE sta excelent,in plus IE nu asteapta 30 de sec ca FF, cand da crash la un js/flash.

Sunt multe chestii importante din background cu care IE se afla pe prima pozitie la categoria lor.

Apropo,Microsoft a scris cod si inca mai scrie pt Apple, deci Chrome asta nu prea are nimic original prin el.

Spre exemplu , sunt foarte multi care zic ca IE are mii si mii de buguri pt randat css si html,dar problema e ca ei nu stiu sa scrie codul corect,FF este facut sa isi cam dea seama ce ai vrut tu sa faci acolo si sa corecteze,de accea afiseaza "corect".

Asa ziceam si eu acum o perioada ca IE e pilaf,dar cand m-am documentat mai atent am observat ca nu e chiar asa in comparatie cu alte browsere.

Ca o sugestie daca folosesti in css # in fata stilurilor (gen #margin-left:-100px il afiseaza exact ca in FF.

Chrome pt mine e doar de umplutura ca si gmail.Nu au backend in spate in domeniul asta si nu prea vor face cine stie ce la nivelul pe care spera sa-l faca.