Imi place Google Chrome deoarece nu mananca resurse si as vrea sa stiu cati dintre noi folosesc aceasta aplicatie de la Google .
Ulterior as vrea sa ma apuc sa dezvolt addonuri pentru Chrome![]()
Imi place Google Chrome deoarece nu mananca resurse si as vrea sa stiu cati dintre noi folosesc aceasta aplicatie de la Google .
Ulterior as vrea sa ma apuc sa dezvolt addonuri pentru Chrome![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
L-am incercat cum a aparut dar nu m-a convins sa trec pe el, tot pe mozilla am ramas![]()
Este chestie de obisnunta dupa un timp. E ok Google Chrome ul dar tot pe Firefox am ramas...
Il am instalat, dar nu-l folosesc. Tot Firefox ramane de baza![]()
datorita addonurilor oferite de firefox ramane browser principal, daca se va ajunge la aceeasi dezvoltare sau superioara probabil imi voi schimba preferintele. Imi place Chrome insa ca e curat ca aspect.
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
Acelasi lucru si la mine: am testat putin Chrome cand a aparut dar nu m-a convins....asa ca am ramas tot pe Firefox (are prea multe addon-uri bune ca sa il lasi asa usor)
Si eu am testat Chrome inca de la aparitie , ba chiar l-am reinstalat de doua ori , dar ramane la fel de nasol ca si prima data !
Un browser fara extensii de genul Flashblock , Noscript , Adblock Plus , QuickJava , YesScript si alte asemenea , este un browser cu care nu as mai sta pe net , pentru ca nu vreau sa vad reclame non-stop .
Folosesc Google Chrome oricând n-am nevoie de Firefox. Asta fiindcă FF se blochează când ţi-e lumea mai dragă iar pluginul de recuperat sesiunile trecută merge când are dânsul chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)