Imi place Google Chrome deoarece nu mananca resurse si as vrea sa stiu cati dintre noi folosesc aceasta aplicatie de la Google .
Ulterior as vrea sa ma apuc sa dezvolt addonuri pentru Chrome
Imi place Google Chrome deoarece nu mananca resurse si as vrea sa stiu cati dintre noi folosesc aceasta aplicatie de la Google .
Ulterior as vrea sa ma apuc sa dezvolt addonuri pentru Chrome
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
L-am incercat cum a aparut dar nu m-a convins sa trec pe el, tot pe mozilla am ramas
Este chestie de obisnunta dupa un timp. E ok Google Chrome ul dar tot pe Firefox am ramas...
Il am instalat, dar nu-l folosesc. Tot Firefox ramane de baza
datorita addonurilor oferite de firefox ramane browser principal, daca se va ajunge la aceeasi dezvoltare sau superioara probabil imi voi schimba preferintele. Imi place Chrome insa ca e curat ca aspect.
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
Acelasi lucru si la mine: am testat putin Chrome cand a aparut dar nu m-a convins....asa ca am ramas tot pe Firefox (are prea multe addon-uri bune ca sa il lasi asa usor)
Si eu am testat Chrome inca de la aparitie , ba chiar l-am reinstalat de doua ori , dar ramane la fel de nasol ca si prima data !
Un browser fara extensii de genul Flashblock , Noscript , Adblock Plus , QuickJava , YesScript si alte asemenea , este un browser cu care nu as mai sta pe net , pentru ca nu vreau sa vad reclame non-stop .
Folosesc Google Chrome oricând n-am nevoie de Firefox. Asta fiindcă FF se blochează când ţi-e lumea mai dragă iar pluginul de recuperat sesiunile trecută merge când are dânsul chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)