Astia o sa ajunga ca Microsoft.Fac de toate dar cu buguri.
Anyway google face totul simplist.Niciodata nu vor bate Yahoo la mailing,si IE la browser...
Astia o sa ajunga ca Microsoft.Fac de toate dar cu buguri.
Anyway google face totul simplist.Niciodata nu vor bate Yahoo la mailing,si IE la browser...
Apropo,cred ca poolul trebuia sa contina si IE cat si Opera...
Ultima modificare făcută de No_name; 2nd September 2008 la 23:51.
E rapid, sexy si v8-ul este vb cuiva "orgasmic". pluginurile de ff mai lipsesc si adio concurenta.
Inca pastrez FF dar Chrome mi se pare f tare.
In ceea ce priveste distributia rapida pe f multe calculatoare ... piece of cake: pe prima pagina la Google deja scrie sa incerci Chrome (bye IE).
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
asta era ironie?
gmail e mult mai rapid si mai plin de optiuni decat yahoo mail si din ce am testat Chrome pana acum.. se misca mult mai rapid decat IE si renderizeaza CSS-ul cum trebuie.. foloseste WebKit pentru renderizare ca si Safari.(asta inseamna ca daca se vede bine in safari site-ul se vede la fel si in Chrome)
eu unul cand aud pe cineva ca zice ca IE e browser imi vine sa le dau cu ceva in cap.. mai ales dupa ce pierd ore intregi as fac functional CSS in IE (ma refer strict la IE6)
![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Copiat din Chrome... are anumite chestii licentiate de la Mozilla, de la Apple... si uite de aici provine vulnerabilitatea gasita (carpet bombing).Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/525.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/0.2.149.27 Safari/525.13
http://www.itxpert.info/securitate/g...aspat-depistat
Bine, e Beta, ce ma astept![]()
Ultima modificare făcută de thefan; 3rd September 2008 la 11:48.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)