Ultima modificare făcută de No_name; 2nd September 2008 la 23:51.
Si care este adevaratul motiv pentru care google lanseaza acest browser ?
1. Pentru a colecta anumite informatii, statistici etc de la utilizatori,
2. Pentru ca vror sa ofere un browser mai bun fata de cele existente ?
E rapid, sexy si v8-ul este vb cuiva "orgasmic". pluginurile de ff mai lipsesc si adio concurenta.
Inca pastrez FF dar Chrome mi se pare f tare.
In ceea ce priveste distributia rapida pe f multe calculatoare ... piece of cake: pe prima pagina la Google deja scrie sa incerci Chrome (bye IE).
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Am instalat si eu Google Chrome, acum postez dupa el...
Imi place designul foarte simplu si placut ochiului. Si viteza pare sa fie una superioara... o fi oare de la faptul ca pentru fiecare tab este creat un proces separat?
Am vrut sa zic "sper" ca merge in josSpui ca merge in jos , pe ce baza faci afirmatia asta? stiu ca esti suparat rau pe ei si te intelegDar ca orice business care ajunge prea mare pentru binele lui, va avea "the dip" mai devreme sau mai tarziu. Eu sper sa decada la un nivel in care sa fie competitivi, dar sa nu isi domine competitia. Pentru ca nu vreau ca in viitor, copiii mei sa se roage la zeul Google.
l'am tras si eu... este lafel ca firefoxu numai k este la inceput, deja a facut un crach, cand am vrut intru pe o pagina, nu stiu de ce... dar nici ei nu au, un send error, sau ceva de genu sa ii ajute sa scape de versiunea beta, in fine...
o chestie care mi'a placut cand dai view source pe o pagina, iti apare un editor text la chrome-ului cu numerotarea randurilor... cool!
si ce nu mi'a placut... nu merge sa tii scrool apasat la mouse si sa dai sus-jos... sa navighezi pe pagina (asta m'a deranjat pentru ca am scroolu bulit la mouse)
Cum reusesc? E simplu... Link
asta era ironie?
gmail e mult mai rapid si mai plin de optiuni decat yahoo mail si din ce am testat Chrome pana acum.. se misca mult mai rapid decat IE si renderizeaza CSS-ul cum trebuie.. foloseste WebKit pentru renderizare ca si Safari.(asta inseamna ca daca se vede bine in safari site-ul se vede la fel si in Chrome)
eu unul cand aud pe cineva ca zice ca IE e browser imi vine sa le dau cu ceva in cap.. mai ales dupa ce pierd ore intregi as fac functional CSS in IE (ma refer strict la IE6)
![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)