Tot incerc sa adaug un sitemap pt un subdomeniu in Webmaster tools si tot imi apar erorile "URL not allowed This url is not allowed for a Sitemap at this location". Si xmlul este valid.
Ce trebuie sa fac?
Tot incerc sa adaug un sitemap pt un subdomeniu in Webmaster tools si tot imi apar erorile "URL not allowed This url is not allowed for a Sitemap at this location". Si xmlul este valid.
Ce trebuie sa fac?
Vezi daca te ajuta, alte idei nu am: http://www.google.ro/search?q=URL+no...ient=firefox-a
Nu prea ajuta![]()
Ok, sa incepem pas cu pas.
Pt. un subdomeniu in webmaster tools trebuie sa adaugi mai intai acel subdomeniu, ca si cand ar fi un domeniu independent, apoi pui un metatag in pagina principala a subdomeniului sau uploadezi un fisier cu o cheie de validare de la Google.
In webmaster tools te uiti la setarile noului subdomeniu si apoi adaugi aici sitemap-ul.
Probabil ca tu ai incercat sa adaugi sitemap pt. subdomeniu, dar din setarile pt. domeniu.
Alta explicatie chiar nu am.
Am testat acum sa vad daca merge adaugarea la un subdomeniu si a mers fara probleme.
Care e link-ul pe care vrei sa-l adaugi?
Da se pare ca eu adaugam sitemapul la domeniu si nu la subdomeniu...
Am cateva sute de sitemapuri cu 45000 linkuri.... in ele... si e cam nasol sa dau submit la ele fara sa stiu care e buba)
Puteam sa jur ca n-o sa te ajute nici mesajul de mai sus![]()
Faza e ca am cautat cateva ore pe G,si am incercat de toate,dar nu ma dus capu ca trebuie sa inregistrezi subdomeniu in webmaster tool, fiindca la un site:site.com iti arata si subdomeniile si am mers pe idea asta...
Oricum mersi)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)