As vrea daca se poate mai multe informatii despre SERPs.
- daca sunt ceva modalitati de crestere a pozitie in SERPs pentru anumite cuvinte?
- exista ceva documentatie asemanatoare cu SEO?
Multumesc!
As vrea daca se poate mai multe informatii despre SERPs.
- daca sunt ceva modalitati de crestere a pozitie in SERPs pentru anumite cuvinte?
- exista ceva documentatie asemanatoare cu SEO?
Multumesc!
Download Soft Free try it and buy it. - http://www.downloadsoftfree.com
SERPs = Search Engine Rankings Page/Position
Cauta orice pe Google, Yahoo sau alt motor de cautare si lista cu rezultate e SERP-ul unui site, pe keyword-ul cautat. De obicei zici "Search Engine Rankings Page" cand te referi la rezultate in general ("Oh man, I can't see my site in the SERPs") si "Search Engine Rankings Position" cand te referi la o pozitie anume a site-ului ("fuck's sake, my site's SERP just dropped again").
Practic tot ce faci in materie de SEO are ca scop cresterea in SERPs (asta daca nu cumva optimizezi pentru iesirea din sandbox, supplemental index, etc).
Din cate am observat eu, pentru SERPS e foarte bine sa ai un titlu cat mai bun la articole - eventual sa contina si cuvinte cheie, si cuvintele cheie sa fie alese cu grija la acel articol. Pe mine m-au ajutat foarte mult si meta-contenturile cu descrierea si cuvintele cheie la site, si articolele care sa faca linking intern pentru aceleasi cuvinte cheie, etc. De asemenea e oarecum utila si repetarea anumitor cuvinte de vreo 3 ori in articolul respectiv. Sa nu-mi dati in cap daca am spus vreo tampenie, pentru ca nu ma declar experta in SERPS, ci am impartasit doar cate ceva din observatiile proprii pentru o pozitionare buna in Google.
SEO inseamna mai multe, poti gasi documentatie si pe acest forum si daca cauti pe Google. In mod normal, factorii majori pt SERPs sunt linkurile catre situl cu pricina si content original.
Mai sunt niste tips date chiar de Google si te sfatuiesc sa le iei in considerare
http://www.google.com/support/webmas...n&answer=35769
Din cate am observat, PR nu prea are mare influenta la cresterea SERPs.
Credeti ca PR-ul conteaza pentru SERPs ?
Multumesc!
Download Soft Free try it and buy it. - http://www.downloadsoftfree.com
PR-u' nu are nici cea mai mica importanta la SEO si SERPS![]()
Page rank nu influenteaza direct pozitia in motoarele de cautare ( pentru anumite keywords-SERPS) , dar nu se poate nega nici ca , elemente care dau page rank , linkurile , sunt chiar factori cheie in promovarea sitului pe pozitii bune in motoarele de cautare ( tust rank) .
Eu am mers pe linkuri pentru a urca pozitia sitului in motoarele pentru anumite keyworduri .Scop realizat , dar in timp si pagerank-ul a crescut .
O sursa importanta de informatii este chiar acest forum . Cel putin la mine asa a fost .Cred ca e si mai interesant ,dar si mult mai util , sa urmaresti o dezbatere de idei , in care sa tragi proprii tale concluzii decat sa citesti un tutorial plicticos , acelasi sau aproape acelasi pe toate siturile.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Voi ati patit sa cadeti din serp si sa reveniti, iar sa cadeti.. si tot asa?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)