![]() |
|
|
|||||||
| Client side HTML, xHTML, CSS, CSS2, Javascript. Accesibilitate si functionalitate, compatibilitate browsere. |
|
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|
|||
|
am o problema si nu prea stiu cum sa o rezolv.
in cadrul siteului meu apar cuvinte de genul "şi" "vânzări" "în" "Ţipar" ma intereseaza o modalitate de a schimba aceste caractere existente deja pe site. Adica "ş" sa devina "s" "â" sa devina "a" "ă" sa devina "a" "Ţ" sa devina "T" Exista vreo aplicatie sa modifice caracterele in felul asta? ![]() sau daca intr-un eventual post sub forma acestor caractere sa le modifice automat? P.S : poate titlul nu e prea inspairat dar poate se poate din htaccess ![]()
compara Preturi Last edited by giginamol : 22nd June 2008 at 20:11. |
|
|
||||
|
||||
|
Este posibil sa ma insel, dar cred ca trebuie sa folosesti functia RewriteMap
Cauta mai multe detalii aici: http://httpd.apache.org/docs/1.3/mod/mod_rewrite.html
|
|||
|
|
|||
|
Quote:
Se pare ca nu prea m-am descurcat Will ![]() Mai are cineva vreo idee? ![]() nu neaparat legata de htacc. pentru ca nu acolo este buba multumesc
compara Preturi Last edited by giginamol : 22nd June 2008 at 20:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Din .htaccess nu stiu.
Insa daca folosesti PHP se poate simplu. Iti trebuie o functie care sa modifice aceste caractere atunci cand se face output. Spre exemplu poti folosi in link-uri "s" iar in anchor "ş". Eu prefer sa nu folosesc caractere romanesti, dpdv seo, de obicei utilizatorii motoarelor de cautare (romani) nu folosesc diacriticele. Daca ai nevoie de functie spune-mi, trebuie sa o caut. |
|
|
|||
|
|
|||
|
da pgabriel
ti-am trimis pm |
|
|
||||
|
|
||||
|
Ca sa nu umbli dupa cai verzi pe pereti, caracterele unui site nu se pot schimba folosi .htaccesul
Realizasem si eu o functie care sa imi inlocuiasca diacriticele si alte caractere nepermise dintr-un site. Maine ti-o atasez aici sa iti faci de cap cu ea. ![]() ..... Revenind la problema, ca sa nu fie prea mare bataia de cap, am creat un plugin de wordpress care face acest lucru.
My blog. Last edited by Seinfeld : 23rd June 2008 at 17:26. |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|