si am 16 site-uri... am propriul crawler alert si vad orice indexare, pentru orice pagina... imi indexeaza mii de pagini pe zi... daca nu apare pagina respectiva, asta nu inseamna ca nu a fist indexata inca.
si am 16 site-uri... am propriul crawler alert si vad orice indexare, pentru orice pagina... imi indexeaza mii de pagini pe zi... daca nu apare pagina respectiva, asta nu inseamna ca nu a fist indexata inca.
acum mai e o problema, la Google inca e in desfasurare un mare Google Update si au fost raportate astfel de probleme si oscilatii de SERPs la greu...probabil se va stabiliza undeva la sfarsitul lunii sau inceputul lunii viitoare..sa speram![]()
eu vad ca site-ul tau nu a avut scaderi semnificative de trafic ci din contra a crescut si a avut doar o mica oscilatie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pe data de 15 aprilie a aparut problema. priveste traficul dupa aceasta data
Eu cred ca e o problema serioasa si eu am 3 site-uri pe care incerc sa le indexez de 2 sapt dar degeaba, culmea e ca alte motoare de cautare le-au indexat, google nu....
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)