Ok, mersi pt sfat. revin peste 2 zile cu rezultatul![]()
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
las ca maine ai sa vezi bineasa arata si la mine pe ziua precedenta 0 la unici
![]()
Pauzele lungi si dese CHEIA MARILOR SUCCESE![]()
La mine merge la foc automat
Orice firma care se inscrie este indexata in mai putin de jumatate de ora si apare pe prima pagina in 90% dintre cazuri.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
si la mine pana acu cateva zile.... ma omoara google astanu e cine stie ce site-ul ala ca nu traiesc din el dar daca tot sunt de multe ori primul la unele evenimente de ce sa nu vada pozele prima data la mine cei interesati?
![]()
@butelie, imi cer scuze ca te contrazic, insa nu esti atent la ce am scris. Nu ma refeream la directorul web de pe site, ci la firmele inscrise in directorul de companii. Daca ai scris o firma pe situl meu si ea nu a foat inca indexata, trimite-mi linkul si o sa vad despre ce e vorba.
Probabil ai inscris un site in directorul web. Acolo aprob linkurile cam la 2-3 zile din cauza cantitatii foarte mari de spam pe care o primesc (aproximativ 300-400 situri rusesti pe zi).
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Am inscris doar un site nu o firma !
Poate peste o luna inscriu si o firma !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)