ma..problema aici era a meaeu ma plangeam nu voi
voi trebuia sa veniti cu solutii
si nu ati venit... gata m-am suparat
![]()
ma..problema aici era a meaeu ma plangeam nu voi
voi trebuia sa veniti cu solutii
si nu ati venit... gata m-am suparat
![]()
la mine a inceput indexarea.a stagnat 3-4 zile iar acum vad ca e ok.
la tine? bogdantody?
inca nu
si eu am aceeasi problema, numai ca la mine site-ul are 3 saptamani si sper ca asta sa fie cauza, oricum nu ar trebui sa dureze asa mult pentru ca am foarte multe linkuri spre site care au pr 4 si sunt indexate odata la 3-4 zileGooglebot last successfully accessed your home page on Apr 16, 2008.
deci am mai studiat problema... se pare ca multe din pagini au fost indexate recent... dar doar cele creeate inainte de data de 14... astea mai noi nu. am vazuut ca daca caut "poze conifere" de exemplu, pe pozitia 6 gasesc pagina cu tagul foto... dar nici gand sa apara articolul intitulat chiar asa. de se se incapataneaza oare sa intre si pe linkurile noi? ce il opreste?![]()
deci: rabdare .va grabiti?
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
Pe mine m-a indexat ultima data ieri, nu vad de unde si pana unde atata graba, daca ai acelasi continut vechi de "n" luni e si normal ca google sa treaca mai rar pe la tine.
problema e ca postez zilnic![]()
Eu am facut trecerea de pe url-urile cu index.php?cat= la cele cu categorie.html, deci am facut rewrite-ul acum 1 sapatamana.
Mi-a indexat in 2 zile toate paginile noi ( cele cu .html ) iar de 2 zile au disparut toate ! Nu mai apare niciuna, doar indexul mai este, atat ! Au ramas doar alea vechi cu index.php?cat= .
Am tot cerut pe aici ajutor cu redirectare 301 in masa a vechilor url-uri si nimeni n-a stiut sa ma ajute.
Sper sa fie doar ceva trecator...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)